Visa kurser.se som: Mobil

Hund – Att skaffa valp

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
9 timmar
2021-03-04 18:15
1 495 SEK

Info om Hund – Att skaffa valp

Valpkurs för dig som funderar på att skaffa valp och vill ha mer kunskap om hundens skötsel, utfodring, val av ras, uppfödare och försäkring.

Under kursen kommer du bland annat få lära dig hur du får valpen rumsren, hur du kan träna valpen att vara ensam, valpens utvecklingsfaser och vad du bör lägga fokus på de första veckorna med valpen, val av foder och vad valpen absolut inte bör äta, vad du bör tänka på vid val av ras, uppfödare och försäkring.

Upplägg
Under kursen varvas genomgångar med diskussioner. Tanken är att du som kursdeltagare ska ha möjlighet att ställa de frågor som du vill ha svar på inför hundköpet. Som kursdeltagare kommer du ha tillgång till en kurshemsida där du kan repetera informationen som tas upp under kursen.

Kursdatum: tors 4/3, 11/3 och 25/11.

Innehåll
Kurstillfälle 1: Val av ras och uppfödare.
Kurstillfälle 2: Hundens skötsel, utfodring, försäkringar & djurskyddslagen
Kurstillfälle 3: Hundens beteende med tonvikt på inlärning

Kursledare
Elin har hållit hundkurser under flera år. Hon är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben, har studerat på Sveriges Lantbruksuniversitet där hon bland annat har läst Hund: avel, utfodring och hälsa samt studerat Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet.

Utvecklingsmöjligheter
Medborgarskolan erbjuder både föredrag, teoretiska kurser och praktiska kurser om hundar och hundträning. Du hittar kurserna här.

Bra att veta

Med tanke på rådande omständigheter, så att vi alla ska känna oss så trygga som möjligt har vi på Medborgarskolan sett över och ändrat vissa rutiner runt  bl a städ och storlekar på grupper mm. Läs mer på länken och känn dig välkommen.

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/ortssidor/medborgarskolan-stockholm/information-om-coronaviruset-och-overgangen-till-distansundervisning/

 

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hund – Att skaffa valp.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hund – Att skaffa valp!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner