Visa kurser.se som: Mobil

Hälsoföreläsning Antiinflammatorisk kost - med en jultwist

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2019-12-02 18:00
350 SEK

Info om Hälsoföreläsning Antiinflammatorisk kost - med en jultwist

Läk din tarm med antiinflammatorisk kost. Stort intresse gör att vi erbjuder föreläsningen igen, i december denna gång! Då passar vår ledare också på att ge er vettiga tips mat att laga till jul.

Socker, mejerier och gluten kan orsaka inflammation i kroppen. Här får du veta hur man går över till en läkande och god antiinflammatorisk kost, vilka livsmedel som är bäst och vad kan man äta lite extra av.

Det tar bara några veckor med rätt mat att återfå hälsan, läka en stöd tarmflora och en läckande tarm. Med senaste forskningen i ryggen tas ett helhetsgrepp på ämnet.

Föreläsningen tar både upp den smalare autoimmuna kosten (AIP) och den bredare antiinflammatoriska kosten som passar alla människor, både vuxna och barn. Alla är välkomna.

Kursledare
Cecilia Nisbet Nilsson är kokboksförfattare, kostrådgivare och medicinjournalist, och driver idag sitt hälsoföretag Swedish Paleo.

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hälsoföreläsning Antiinflammatorisk kost - med en jultwist.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hälsoföreläsning Antiinflammatorisk kost - med en jultwist!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner