Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Florist - Kvar i stan

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
24 timmar
2020-06-24 09:30
5 495 SEK

Info om Florist - Kvar i stan

Häng med på tre dagars intensivkurs i blommornas magiska värld.

Kom och lär dig hur man sköter om snittblommor på bästa sätt och hur man gör vackra buketter och dekorationer. Vi använder massor av underbara snittblommor och snittgrönt. Hemliga floristknep utlovas.

Innehåll                                                                                                                                 Med tyngdpunkten på praktiskt arbete så skapar vi blomsterarrangemang med färska snittblommor och snittgrönt i säsongens vackraste material.   

Upplägg
Praktiskt arbete varje tillfälle där du arbetar med färska blommor och material för kruka med oasis och trevliga tillbehör som florister använder.

Det blir en intensiva dagar med med kurs 24-26/6, måndag till onsdag kl 9.30-16.15. Vi tar såklart paus för fika och lunch varje dag. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor. I priset ingår allt material och alla blommor till ett värde av ca 1200:-/dag samt lån av verktyg. 
Du går alltid hem med det du skapat. 

Kursledare
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Hon innehar yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Jezzica har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram @floristdiary  

Kurslokal                                                                                                                                                                                                                                                                        Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, T-bana Odenplan.

Förkunskaper                                                                                                                                                                                                                                                                              Kursen vänder sig till dig som är nybörjare. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Florist - Kvar i stan.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Florist - Kvar i stan!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner