Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

FLORIST grundkurs light, Intygskurs

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
48 timmar
2020-09-11 09:30
11 995 SEK

Info om FLORIST grundkurs light, Intygskurs

Grundkurs light - en omfattande kurs för dig som vill lära dig grundläggande tekniker och kunskaper om blommor samt hantering av blommor och verktyg. En slags "prova på" inför vidare utbildningar. Eller bara för dig för att det är så roligt att arbeta med blommor. Intygskurs!

Innehåll

Med inriktning på det praktiska arbetet med blommor får du lära dig om grundtekniker, material och blomsterlära. Här ingår förstås också skötsel av blommor.

Upplägg

I denna kurs blir det fokus på buketter, dekorationer, bröllopsbinderi och begravningsbinderi i olika färger och former. Blommor efter säsong och tema. Du lär dig det man har mest användning av inom blomsterbinderi.

Kursen är inriktad på praktiskt arbete med färska blommor och växter och är upplagd på 6 gånger, fredagar kl 09.30-16.15 med paus för lunch. Start 11 sept, därefter varannan vecka 25/9, 9/10, 23/10 , 6/11 och 20/11.
Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor. I priset ingår allt material och alla blommor samt lån av verktyg. Blommorna tar du förstås med hem.

Kurslokal

Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, T-bana Odenplan.

Kursledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik, föreläst och undervisat i olika sammanhang. Medverkat vid smyckning till Nobelfestligheterna.h Idag håller Charlotte i en av Medborgarskolans grundutbildningar och flera fortsättningskurser. Dessutom gör Charlotte olika sorters binderier på efterfrågan, i många olika spännande sammanhang.

Kursmaterial

I avgiften ingår allt material och alla blommor som används. Alla blommor du binder tar du förstås med hem. Priset för kursen är 9 995 kr, varav anmälningsavgift utgör 500 kr som skall betalas omgående vid anmälan. Först då är din anmälan bekräftad.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare.

Bra att veta

Anmälningsavgift 500 kr faktureras i samband med anmälan.

Obs! Speciella avbokningsregler gäller för våra linjer. Du får detaljerad information i din bekräftelse som skickas efter att vi registrerat din ansökan.
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om FLORIST grundkurs light, Intygskurs.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera FLORIST grundkurs light, Intygskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner