Visa kurser.se som: Mobil

Brasiliansk portugisiska för nybörjare liten grupp

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2020-03-05 19:15
2 950 SEK

Info om Brasiliansk portugisiska för nybörjare liten grupp

Över Rio vilar någonting magiskt och lockande. Strandpromenader, skyskrapor och kolonialbyggnader. Staden ligger inbäddad mellan Atlantens blå vatten och de höga bergen, utan tvekan en av världens vackraste städer. Bem-vindos!

Innehåll
Brasiliansk portugisiska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. Du kommer att få grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse samt i grammatiken. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråket så mycket som möjligt.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

KursledareDet är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av vuxenundervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Kursboken "Novo Avenida Brasil 1" ingår inte i kursavgiften. Det finns en övningsbok "Avenida Brasil 1 Exercicios", övningsboken är inte obligatorisk för undervisningen.
Kursboken är på portugisiska och vi rekommenderar att du även köper ett lexikon.
Du kan köpa boken på Ferdosi/Studium, Karlavägen 4, Stockholm. 25% rabatt mot uppvisad kallelse.

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus.com. Rabattkoden står i din kallelse.
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror, (gäller inte kursböcker).

Bra att vetaLiten grupp 4-8 deltagare.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Brasiliansk portugisiska för nybörjare liten grupp.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Brasiliansk portugisiska för nybörjare liten grupp!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner