Jonnah Stark

i Eskilstuna (+ 1 orter)

Jonnah Stark

Jonnah Stark

Utforska kraften i Tapping tillsammans med mig, Jonnah Stark, som din guide på vägen mot både personlig och yrkesmässig utveckling. Min passion för Tapping, driven av dess kraftfulla inverkan på vårt välbefinnande, är kärnan i mitt arbete och det som inspirerar mig varje dag.

Vad är Tapping?

Tapping är en självhjälpsmetod som kombinerar element från akupunktur, neuro-lingvistisk programmering och energipsykologi för att minska stress och främja känslomässigt välbefinnande. Genom att knacka/tappa lätt på specifika meridianpunkter på kroppen samtidigt som du fokuserar på en särskild känslomässig fråga, hjälper Tapping dig att lösa upp negativa känslor och främja inre balans.

Lär dig mer om Tapping

Jag erbjuder en mångsidig verktygslåda av Tapping-tekniker, så att du kan välja den som passar dig eller dina klienter bäst. Här är några av teknikerna jag undervisar i:

• EFT-Tapping (Emotional Freedom Technique)
• TFT-Tapping (Thought Field Therapy)
• Energi-Tapping
• Qigong-Tapping
• Matrix Reimprinting / Echo-Tapping
• SEFT (Spiritual Emotional Freedom Technique)

Vem bör lära sig mer om Tapping? 

Jag riktar mig till dig som vill utvecklas personligen, men också till dig som är coach, healer eller som också drömmer om att arbeta med att hjälpa människor. I mina utbildningar fokuserar jag inte bara på att lära ut olika Tapping-tekniker, utan även på hur du kan integrera dessa i ditt vardagsliv för att skapa bestående förändringar.

Jag är här för att guida dig, inspirera dig och stödja dig på din resa mot att inte bara våga sätta stora mål, utan också ha de verktyg som krävs för att förverkliga dem.

Låt oss tillsammans utforska Tappingens potential och upptäcka hur det kan göra skillnad i ditt liv, precis som det har gjort i mitt och många andras.

Har du frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att höra av dig till mig.

Visa alla kurser med Jonnah Stark

Kurser

Kurs
Inspiration och Utveckling
Personlig utveckling Pris Ort Snittbetyg
EFT-Tapping för din självkänsla Från 2 499 SEK Distans
EFT-Tapping: Grundkurs i självhjälp och välbefinnande Från 1 999 SEK Distans
Money Mindset med EFT-Tapping Från 1 499 SEK Distans

Kontaktuppgifter

Jonnah Stark


Highlights