Learning by doing - så lyckas du skriva en bok!

Att först lära dig allt som går att lära om hur man skriver en bok och därefter sitta ensam på din kammare och skriva - det är varken roligt eller speciellt effektivt. 

Att däremot lära dig UNDER TIDEN som du skriver på din bok - det är min melodi!  

Jag heter Hanna Landahl och jag är författare och skrivcoach. År 2016 släppte jag min första bok. Det är ju faktiskt inte speciellt länge sedan, så jag minns tydligt hur det var att längta och vilja och drömma, men aldrig riktigt komma till skott med den där boken.

Nu har jag skrivit 10 böcker och jag VET att det faktiskt varken behöver vara speciellt besvärligt eller ta många månader för dig att komma igång. Jag vet också vad som krävs för att du ska lyckas skriva ända till slutet. 

Visa alla kurser med Hanna Landahl - författare och skrivcoach

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Bli författare - gratiswebinar Distans
5,0 (2)
Skrivarkurs - gruppcoachingprogram Från 3 999 SEK Distans
Skrivarkurs för nybörjare Från 299 SEK Distans
Skrivcoaching - stöd genom hela skrivprocessen Distans

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Hanna Landahl - författare och skrivcoach och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Erika

Jag har alltid skrivit. Påbörjat en hel hög med projekt, men alltid fastnat kring 20 000 ord. Jag tänkte att det var dags att göra någonting åt det och läste Hannas kurs. Det ångrar jag inte en sekund. Tänk vad snabbt det gick att få svar på vad jag gjort "fel" innan kursen

Johanna

Jag är igång och skriver! Min planering med hur många ord jag skulle skriva per vecka har tokspräckts åt det bra hållet. SÅ skönt med strukturen du lärt ut under kursen

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Hanna Landahl - författare och skrivcoach och få mer information, fyll i följande uppgifter: