Skrivarworkshop: Börja på din berättelse

Längd
2 tillfällen
Pris
1 775 SEK
Nästa kurstillfälle
18 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 tillfällen
Pris
1 775 SEK
Nästa kurstillfälle
18 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Det här är en tvådagars workshop för dig som vill skapa en berättelse, för dig som vill påbörja eller redan arbetar med till exempel en roman eller en novell.

Mål

Målet är att du tillsammans med gruppen ska få två roliga dagar fulla av berättelsebyggande och skrivande. När workshopen är över har du förhoppningsvis grunden, skelettet till en berättelse som du kan fortsätta på hemma. Du kommer också att ha lärt känna ett gäng likasinnade som du kan prata skrivande och byta texter med.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill påbörja eller redan har påbörjat ett romanprojekt eller något annat längre skrivprojekt.

Innehåll och arbetssätt

På fredagen värmer vi upp med ett par roliga skrivövningar. Sedan går vi igenom en metod för att skapa en berättelse. Vi börjar i karaktärerna och berättelsevärlden och tar oss steg för steg fram till konflikter, intrig och dramatisk struktur. Genomgångar varvas med skrivövningar och samtal.

Kursmaterial

Inget kursmaterial krävs men ta gärna med laptop för det blir mycket skrivande!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 oktober, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights