Skriv varje dag! Distans sommarkurs

Pris
1 250 SEK
Pris
1 250 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du komma igång med eller få fart i ditt skrivande? I den här kursen får du korta skrivövningar varje dag i 20 dagar. Ett perfekt sätt att komma in i skrivarrytmen! Kursen ges helt på distans.

Du får tillgång till nya skrivaruppgifter varje dag och gör dem när det passar dig bäst. I den digitala plattformen, Moodle, ges också möjlighet till stort utbyte med övriga kursdeltagare, till exempel genom att diskutera uppgifter eller utbyta tips och idéer. Du har tillgång till kursmaterialet i ett (1) år efter kursens startdatum.

Mål

Kursens mål är att du ska komma igång med dagligt skrivande, ha roligt och bli inspirerad till fortsatt skrivande på egen hand.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill komma igång med skrivandet, det kan gälla både dig som är helt ny på skrivandets bana, eller dig som kommit en bit på vägen men vill ha ny fart eller hjälp med att hitta in i skrivrutinen igen.

Innehåll och arbetssätt

Varje dag får du tillgång till nytt material i kursens digitala plattform. Materialet fokuserar på skrivövningar som ska väcka lust och göra det lättare att komma igång. Det kommer också att bli skrivövningar på olika teman och tekniker inom skönlitterärt skrivande samt även en del kortare texter. Räkna med att du behöver lägga minst 15 minuter om dagen på kursen.

Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights