Starta eget - Intensiv sommarkurs

Envisare AB, Distans
Längd
1 månad
Pris
9 960 SEK
Längd
1 månad
Pris
9 960 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sveriges mest heltäckande onlinekurs för blivande företagare - sommarkurs

Gå kursen Noll till Koll som intensivkurs under sommaren, där du får göra två moduler i veckan (ca 10 lektoner).

Varje måndag kl.12 träffas vi live i Zoom för gruppcoaching, så att du kan få stöd och svar på alla dina frågor. Du köper kursen Noll till Koll och så kör vi dubbelfart under juli och skriver affärsplan samtidigt. För att hinna med behöver du avsätta minst 20h/v.

Märker du att det går för snabbt, så tar du det i egen takt. Som egenföretagare är det du som bestämmer!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Varför välja Envisare AB?

Erbjuder delbetalning

Du väljer startdatum

Välj studietakt

Målgrupp

Kursen är för dig som drömmer om att starta eget och vill skapa goda förutsättningar för att lyckas. Du vill skaffa allt nödvändig kunskap för att lägga grunden för ett lönsamt företag och samtidigt skapa en tydlig affärsplan, så att du vet exakt vad du ska göra och när.

Kursen kräver inga förkunskaper utan är just för dig som kan ”noll” om företagande och vill få full ”koll” på hur man kommer igång och hur man driver ett företag på sina egna villkor - därav namnet Noll till Koll.

Kursinnehåll

Kursen Noll till Koll består av 7 innehållsrika moduler med totalt 38 videolektioner.
Här går vi verkligen igenom allt du behöver lära dig, från idé till, budgetar till vad du ska lägga ut i social medier, så att du kan vara du vara 100% förberedd inför ditt nya liv som företagare. Du kommer bla lära dig:

Affärsplanering

Hur du skapar ett företag utifrån dina egna önskemål och skriver en tydlig affärsplan, så att du vet exakt vad du behöver göra i ditt företag och när, för att lyckas.

Företagsekonomi

Grundläggande ekonomi, inklusive budget, bokföring, prissättning, pension, SGI, försäkringar, företagets pengaflöde och mycket mer.

Marknadsföring och sälj

Strategier för hur du säljer och hittar kunder. Inkl. innehållsmarknadsföring via sociala medier, e-post, hemsida och nätverkande. Grunderna i modern marknadsföring.

Kundförståelse

Förstå kundresan, skapa personas och identifiera din idealkund; vem den är, var den finns och vad den har för faktiska behov. Nå din kund och prata till den på rätt sätt.

Juridiska grunder

De juridiska aspekter som rör starten och driften av ditt företag, inklusive teman som bolagsform, moms, skatteregler och hyreskontrakt.

Personlig utveckling

Hur du utvecklar ditt självledarskap, sätter mål och hanterar de mentala hinder som dyker upp längs vägen.

Upplägg

1:a till 29:e Juli
5 liveträffar gruppcoaching ingår
Affärsplansguide ingår som bonus, 17 sidig PDF

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Starta eget - Intensiv sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Envisare AB
Dirigentgatan 4
42137 Västra Frölunda

Envisare AB drivs av Melisa Milak - entreprenör, coach och företagsrådgivare

Mag. Internationell ekonomi, management. Jobbat med privatrådgivning på bank och organisationsutveckling. Är entreprenör sedan 10 år tillbaka och har de senaste 3 åren utbildat i företagande och hjälpt över 200 personer starta egna företag. ” Jag minns mycket väl hur...

Läs mer och visa alla kurser med Envisare AB

Highlights