Visa kurser.se som: Mobil

Välkommen till mina akvarellkurser 

Jag håller akvarellkurser för dig som vill lära dig måla en snabbare och mer avskalad akvarell. Kurserna fokuserar på förenklingens konst inom akvarellmåleri.Vi målar stilleben och landskap.

Min akvarellteknik är flödig och transparent. En skissartad teknik där kontrasterna mellan distinkt och löst möts. Genom demonstrationer redovisar jag de olika redskapen och teknikerna som förenklar akvarellmåleriet. 

Mitt mål är att deltagaren ska få med sig en nytt förhållningssätt till att måla akvarell och ny inspiration till det egna akvarell måleriet. Det brukar bli en rik skörd akvareller att ta med med hem.

Vi ska äta gott och bo bra. Alla sinnen ska få sitt. Jag har därför byggt upp ett samarbete med olika arrangörer av boende och mat på vackra Österlen. Dock ingår inte boende i alla kurser. Se vad som ingår i respektive kurstillfälle. 

Välkomna på en spännande akvarellkurs med twist!

Visa alla kurser med Carina Köster Akvarell

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Målarkurser
Akvarell Pris Ort Snittbetyg
Akvarellkurs Österlen - Förenkling av Stilleben och Landskap Från 5 600 SEK Kivik
5,0 (13)
Akvarellkurs Österlen - Förenkling i storformat Från 5 600 SEK Kivik
Akvarellkurs Österlen - SKÅNSKA LANDSKAP och HUS Från 5 600 SEK Kivik
Akvarellkurs Österlen Blommor och Stilleben - Förenkling Från 5 600 SEK Kivik

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Carina Köster Akvarell och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Carina Köster Akvarell

Littorinavägen 23
27730

Tel: 0704611048
Mobil 0704611048

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 18 recensioner.

Marlene
(5)
Det är underbart att få vara med på Carinas akvarellkurser! Hon är en mycket inspirerande och engagerad kursledare med roliga och spännande övningar. Jättebra upplägg med gemensamma genomgångar och sedan tid för att själv experimentera med diverse oväntade redskap och tekniker som är utvecklande och befriande för att komma vidare på sin "akvare...
Visa hela
Ulla Wollin-Kulle
(5)
Carina visade på instruktivt o inspirerande vis !! Vi fick använda olika o oväntade redskap för att släppa loss ! Jag kände att jag tyckte det blev sååå kul att måla igen utan att känna krav på att det ” skulle bli något” Min önskan var ju också att inte ” peta” utan våga ” dra på”!!! Vi hade en så härlig stämning i gänget o tyckte vi kom vida...
Visa hela
Gunilla Sandström
(5)
Fick i present kursen Förenkling i Stilleben och Landskap med Carina Köster. Kursen var från Torsdag till Söndag i folkskolan i Ravlunda. Lokalerna är mysiga med stora fönster - fantastiskt ljus och man känner historien i skolsalarna. Beläget i lilla Ravlunda nedanför den vackra kyrkan och runt om ljuvligt landskap som verkligen inspirerar. All ...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 18 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Carina Köster Akvarell och få mer information, fyll i följande uppgifter: