Vuxenkurs: Kliv upp på scenen!

Calle Flygare Teaterskola
Kursinformation
Stockholm
10 tillfällen
Vår 2023
5 180 SEK Momsfri

Info om Vuxenkurs: Kliv upp på scenen!

Drömmer du om att stå på teaterscenen och vill ha hjälp att våga ta första klivet upp? Eller har du andra scener i ditt arbete eller privat som du behöver tekniker för att erövra? Här arbetar du med grunderna i scenisk framställning genom skådespelarträning, arbete med text och improvisation. Om du behöver stärka dig själv och din självkänsla är detta rätt kurs!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vuxna från 18 år. 

Tid och plats:

Du får lära dig grunderna i skådespeleri och karaktärsarbete. Vi arbetar med text, både monolog samt lite dialog. Du kommer lära dig metoder som hjälper dig att ta dig ”förbi” (inte låter den hindra dig eller stoppa upp dig) texten och istället fokuserar på mötet med din medspelare. Du arbetar med att ha en tydlig aktion i en scen, med att driva karaktärens vilja och med att prova olika medel för att nå viljan. Vi går igenom olika tekniker för att utveckla verktyg för att analysera en dramatisk text. Utöver detta arbetar vi också med att medvetandegöra sig själv på scenen.

Lärare

Mia Poppe är utbildad på scenskolan i Göteborg och har sedan dess bland annat varit engagerad på Teater Halland, Riksteatern och Stockholms Stadsteater. Poppe är även skådespelare och medverkar inom flertalet produktion både på teaterscenen och i film/tv.

Pris och Kurstillfällen

Kostnader

5 180 kr för grundkurs á 10 tillfällen x 3 timmar.

Calle Flygare Teaterskola

Teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola - Stockholm

Calle Flygare Teaterskola är en privatskola för undervisning i teater, film och kommunikation. Skolan ligger centralt i Stockholm på Västmannagatan 5. Vi erbjuder, förutom vårt välrenommerade skådespelarprogram, ett brett utbud av kurser och utbildningar för olika kunskapsnivåer och för människor...


Läs mer och visa alla kurser med Calle Flygare Teaterskola

Intresseanmälan

Intresserad av Vuxenkurs: Kliv upp på scenen! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Calle Flygare Teaterskola

Calle Flygare Teaterskola

Västmannagatan 5
111 24 Stockholm


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vuxenkurs: Kliv upp på scenen! !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Vuxenkurs: Kliv upp på scenen! , fyll i följande uppgifter: