IATF 16949 – Krav & Verktyg

Bureau Veritas
Kursinformation
Distans
2 dagar
9 900 SEK Momsfri
IATF 16949 – Krav & Verktyg

Kursbeskrivning

Höj din kompetens till IATF-standard

Det är avgörande att anställda inom bilindustrileverantörsorganisationer förstår hur man implementerar och underhåller IATF 16949. Bureau Veritas hjälper dig att säkerställa att ditt team kan planera, implementera, utvärdera och förbättra Automotive Quality Management Systems i enlighet med IATF 16949.

I vår kurs IATF 16949 - Krav och Verktyg får du kunskap om IATF 16949 och hur du praktiskt tillämpar kraven i standarden. Företag som idag levererar till bilindustrin måste i princip vara certifierad enligt IATF 16949. Denna standard ger företag hjälp med att styra upp sina processer så att kundkrav och interna krav uppnås på ett effektivt sätt. Vi kommer att behandla dels standardkraven men även core tools som MSA, SPS och FMEA.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kvalitetschefer, kvalitetstekniker eller andra som vill höja sin kompetens i IATF-standarden och tillhörande core tools som FMEA, MSA och SPC. 

Utbildningen kräver ingen förkunskap.

Kursintyg

Efter avslutad kurs kommer deltagarna ha ökad förståelse för kraven inom IATF och dess core tools. 

Kursledare

När du väljer kurser från Bureau Veritas väljer du också erfarna lärare som till vardags arbetar som revisorer. Våra lärare är akademiskt skickliga med många års praktisk erfarenhet. Den erfarenhet som de samlat på sig genom hundratals revisioner kommer till dig genom tips, råd och inspiration.

Våra utbildare inom IATF är godkända tredjepartsrevisorer i IATF 16949. 

Intresseanmälan

Intresserad av IATF 16949 – Krav & Verktyg och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Bureau Veritas

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...


Läs mer och visa alla kurser med Bureau Veritas

Kontaktuppgifter till Bureau Veritas

Bureau Veritas

Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

Tel: 031-606500

Recensioner
Bli den första att recensera IATF 16949 – Krav & Verktyg!
Intresseanmälan

För att få mer information om IATF 16949 – Krav & Verktyg, fyll i följande uppgifter: