Visa kurser.se som: Mobil

Pizza och focaccia som i Italien – online med live-sändning

BuonAppetito.se
Kursinformation
Distans
1,5 timmar
490 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Pizza och focaccia som i Italien – online med live-sändning

Här får du chansen att göra den bästa italienska pizzan och focaccian hemma i ditt kök!

Mjöl och vatten är allt som behövs, och sedan din fantasi för toppningen. Och några italienska trick förstås… På vår kurs får du lära dig alla viktiga små detaljer som leder fram till den klassiska italienska måltiden – pizza och focaccia!

Om kursen
På den digitala matlagningskursen Pizza och focaccia som i Italien, kommer du att lära dig hur man gör pizza och focaccia som i Italien, fast hemma i ditt eget kök.

Tillsammans, med live-sändning, gör vi degen enligt grundreceptet, och sedan formar vi den till olika pizza- och focaccia-sorter. Vi lagar även såsen till pizzan och toppningen.

Menyn är anpassad för olika allergier/matpreferenser, men meddela gärna i förväg.

Hur går kursen till?
Vi skickar en inbjudan med detaljerade instruktioner via mail vid bokningen. När det är dags ses vi online via Zoom och sänder live under 1,5 timmar med härlig pizza- och focacciabakning. Därefter stänger vi av datorerna och avnjuter det fantastiska resultatet, i era kök med nära och kära eller med dig själv för att skämma bort dig lite i vardagen.

Vi startar kursen med en liten presentation av deltagarna och av recept, ingredienser samt matlagningsteknik.

Vi gör i ordning och formar degen till olika pizzor och focaccia-sorter, steg for steg. Pizza rossa med tomatsås eller pizza biancautan tomatsås med olika toppningar. Vi kommer att dela med oss av alla tips och hemligheter bakom den perfekta pizzan, vilka ingredienser man ska använda, hur ska den jäsa, och vilken toppning som passar bäst.

Kursen kräver en del förberedelser enligt våra instruktioner som vi mejlar till er vid bokningen, men det krävs inga förkunskaper.

Vuxna samt barn i alla åldrar är välkomna!

§

Detta ingår i kursen:

Priset är per person inkl. moms. Vill du laga mat med flera i hushållet? Lägg till extra deltagare som är med via samma länk för 190 kr inkl. moms. Barn upp till 13 år är gratis.

I kursprogrammet ingår:

  • 1,5 h Pizzakurs online med Live-sändning. Vi bakar olika degar, toppningar och såser, digitalt, från vårt kök till era hem med italiensk matglädje.
  • Instruktioner till förberedelser.
  • Vi är närvarande och medverkar via chat, under och före kursen, och hjälper till med inköp, tipsar, stöttar och skapar italiensk atmosfär.
  • Lista på kökstillbehör som behövs.
  • Recept på allt vi lagar.
  • Detaljerad inköpslista med tips på produkter som finns i vanliga butiker. Vill ni lägga till vår matkasse med nästan alla ingredienser (och mycket mer) av bästa kvalitet som du behöver för kursen? Beställ Pizza matkasse (kontakta oss).
  • Tips på Aperitivo-tilltugg som man kan köpa och komponera själv när man börjar förbereda i köket inför kursen. Vill du istället du lägga till BuonAppetitos Aperitivo-box med allt du behöver? Kontakta oss.
  • Testkörning och teknisk genomgång i förväg, om det önskas.
  • Vinrekommendationer som passar till menyn.
  • 10 % rabatt till din nästa kurs 

Vill du köpa kursen som present till någon du älskar? Lägg till en Presentbox med italienska delikatesser (kontakta oss).

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pizza och focaccia som i Italien – online med live-sändning.

BuonAppetito.se

Laga genuin italiensk mat med BuonAppetito.se – en härlig upplevelse!

Att laga mat är en kärlekshandling – man lagar mat till sig själv och till nära och kära varje dag! Mina recept har en konstant koppling till min familjs tradition, och eftersom min familj kommer från olika delar av Italien...


Läs mer och visa alla kurser med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Tel: 070 281 46 91
Mobil 070 281 46 91
www.buonappetito.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pizza och focaccia som i Italien – online med live-sändning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Pizza och focaccia som i Italien – online med live-sändning, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser