Studiefrämjandet Skaraborg

Vi är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar.

Varje år samlas över 200 000 deltagare i våra studiecirklar och kurser. Vårt stöd kommer från statens och kommunernas anslag till folkbildning.

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige. 

Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på våra 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande. Med en särskild inriktning mot ökad kunskap om natur, djur, miljö och kultur arbetar vi aktivt med hållbar utveckling.

Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism. Alla är välkomna till Studiefrämjandet!

Studiefrämjandet har 15 000 ideella cirkelledare som gör tillvaron lite mer fantastisk för många människor. Mest av allt finns vi till för att hjälpa människor att utvecklas tillsammans med andra, samtidigt som de har kul.

Hos Studiefrämjandet hittar du också Bruket och Musikbruket
Bruket är en kulturskola där alla får möjlighet att vara kreativa. Hos oss kan du hitta kurser i musik, teater, bild, foto och mycket mer. Kurserna riktar sig till alla som vill utvecklas och ha roligt!'

Musikbruket är musikskolan som riktar sig till alla åldrar. Vi som arbetar med denna skola har många års erfarenhet av musik och har förstått att det är bland det roligaste man kan göra. Tanken med

Musikbruket är att ge ALLA, oavsett ålder, möjligheten att lära sig spela och sjunga. Man kan även dela upp sin lektionstid på fler instrument eller med vänner och familj. Vi har löpande undervisning så kursen startar när du kan och vill. Det är aldrig försent att börja... eller börja om!

Välkomna!

 

» Mer information
För mer information om Studiefrämjandet Skaraborg eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Studiefrämjandet Skaraborg

Kurser

Kurs
Jakt och Fiske
Jägarexamen Pris Ort Snittbetyg
Jägarexamen: Jägarskolan praktik Från 2 000 SEK Lidköping
Teater och Skådespel
Teater
Teaterkurs Barn/Ungdom Från 900 SEK Skövde
Teaterkurs Vuxen Från 1 400 SEK Skövde

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Studiefrämjandet Skaraborg och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Studiefrämjandet Skaraborg

Gamla Kungsvägen 55
54132 Skövde

Tel: 0500-381550
www.studieframjandet.seBli den första att recensera Studiefrämjandet Skaraborg !

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Studiefrämjandet Skaraborg och få mer information, fyll i följande uppgifter: