Måla i Akryl

Längd
5 tillfällen
Pris
2 900 SEK
Nästa kurstillfälle
25 mars, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 tillfällen
Pris
2 900 SEK
Nästa kurstillfälle
25 mars, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Måla i Akryl / Ateljé ArtWorks by Michel Kalogridis

Hej där, Vi hoppas att du har det bra och att du är redo för en spännande och kreativ resa!

Vi vill introducera dig till vårt fantastiska produkt - Målerikurs i akryl. Det är den perfekta möjligheten för dig att utforska din inre konstnär och låta din kreativitet flöda fritt.

Vad gör vår Målerikurs i akryl så unik? För det första är den individuellt anpassad för att passa just dina behov och önskemål. Vi förstår att varje person har sin egen unika stil och vision, och vår kurs är utformad för att hjälpa dig att uttrycka dig själv på bästa sätt. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av målning, kommer vår kurs att ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att ta dina konstnärliga färdigheter till nästa nivå.

För det andra fokuserar vår kurs inte bara på tekniken, utan även på läran om känslor och kreativitet. Vi tror att konst är ett sätt att uttrycka våra innersta tankar och känslor, och vår kurs hjälper dig att utforska och förstå dessa aspekter på ett djupare sätt. Genom att lära dig att använda akrylfärger på ett sätt som förmedlar dina känslor, kommer du att kunna skapa verk som berör och inspirerar andra.

Nu undrar du kanske, hur kan jag ta del av denna fantastiska kurs? Det är enkelt! Klicka på länken nedan för att anmäla dig till vår Målerikurs i akryl. Genom att delta kommer du att få tillgång till inspirerande lektioner, personlig feedback och möjligheten att ansluta till en gemenskap av likasinnade konstnärer. Ta chansen att utveckla dina konstnärliga färdigheter och upptäck en ny värld av kreativitet!

Anmäl dig nu och låt din inre konstnär blomstra! Vänliga hälsningar, Michel & Anna

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Från 15 år.

Upplägg

Genomgång, praktiskt arbete, kaffepaus, praktiskt arbete, utmaning, avslutning.

Kostnader

2900kr

Kursledare

Michel Kalogridis f.1975

Michel har utbildat sig på olika konstskolor. Han har varit verksam inom konsten i över 25 år och är aktiv konstnär som brinner för det kulturella, ställer ut på olika orter.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Måla i Akryl och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.