Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs: Skapa närvarotid med familjen

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 tillfälle
2019-06-27 12:00
100 SEK

Info om Sommarkurs: Skapa närvarotid med familjen

Är du för stressad för att varva ned och vara närvarande med dina barn? Känner du ibland att dina barn har för mycket skärmtid (kanske även du)? Har du svårt att hitta på något nytt att göra med tillsammans med dina barn?

Välkommen till ett par timmars inspiration tillsammans med ditt/dina barn. Vi kommer att prova på att meditera och få testa olika övningar tillsammans för att komma ned i varv och hitta en härlig känsla i vardagen.

Vi kommer att göra enkla rörelseövningar och aktivera våra sinnen genom att leka tillsammans - nya lekar som du lätt kan ta med hem. Målet är att du ska finna inspiration till mer kvalitativ tid tillsammans.

Passar för barn från 6 år och äldre. De ska kunna följa enkla instruktioner och delta i enkla övningar. Lottie Méran har lång erfarenhet av att hålla kurser i bland annat mindfulness.

Kursledare

Lottie Méran

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs: Skapa närvarotid med familjen.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs: Skapa närvarotid med familjen!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner