Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Danskurser i Feminine Vibe

Locka fram din inre Beyonce

VÄga slÀpp loss och lÄt dansen visa dig vÀgen! Feminine Vibe Àr den kaxiga dansformen som passar dig som vill ta hiphop och streetdance till en ny nivÄ. Perfekt för dig som vill dansa med attityd.
Visar 1-11 av 11 träffar
 

Mer om Danskurser i Feminine Vibe

Vad Àr Feminine Vibe?

Feminine Vibe Àr en dansstil som mÄnga kallar för Beyonce-dans, vilket förklarar att det handlar om en explosiv och kaxig dans med kvinnliga uttryck. Dansstilen Àr en blandning av kommersiell hiphop, streetdance och jazz, och ses ofta i musikvideos med artister som Rihanna och Lady Gaga.

Det Àr en dans som krÀver mycket energi men samtidigt ger dig mycket tillbaka. Att kunna dansa med samma stil och sjÀlvförtroende som gigantiska pop-ikoner Àr mÄnga unga tjejer och killars dröm.

Varför gÄ en Feminine Vibe-kurs?

Att dansa gör dig glad, frisk och stark. Det Àr dÀrför ett kul sÀtt att hÄlla dig fysiskt aktiv om trÀning pÄ gymmet fÄr dig att rugga av tristess. Dans som en trÀningsform Àr ocksÄ mer skonsamt för kroppen Àn mÄnga andra trÀningsformer.

En kurs i Feminine Vibe Ă€r för dig som vill glĂ€nsa med utstrĂ„lning och attityd, och samtidigt lyfta fram dina feminina uttryck. Perfekt för dig som vill frigöra din inre pop-diva och lĂ€ra dig ta plats pĂ„ dansgolvet och bygga ditt sjĂ€lvförtroende! Är du ute efter en dansstil som krĂ€ver uthĂ„llighet och kĂ€nsla Ă€r detta nĂ„got för dig.

Vilken mÄlgrupp riktar sig kurser inom Feminine Vibe till?

Kurser i Feminine Vibe riktar sig till dig, nybörjare som erfaren dansare, ung som gammal, som Àr ute efter en cool dansstil i högt tempo. Perfekt för dig som Àlskar pop-musik! Det Àr ocksÄ ett superbra komplement till dig som sjunger och vill komplettera med rörelserna som fÄr taket att lyfta!

För en nybörjarkurs behövs inga förkunskaper, bara rÀtt attityd och viljan att lÀra sig! För en mer avancerad kurs Àr det bra om du har erfarenhet frÄn dansstilen sen innan. Anordnaren brukar vara bra pÄ att specificera eventuella förkunskaper och utrustning. Det viktigaste Àr att du vill lÀra dig!

Vanligt innehÄll i en Feminine Vibe-kurs

Vanligtvis brukar kursen börja med en kortare avslappning eller mindfulnessövning, för att sedan övergĂ„ i en grundlig uppvĂ€rmning i styrka, teknik och rörlighet. Koreografi och dansstil utformas av dansledaren och fokus ligger pĂ„ att lyfta fram kvinnliga kroppsuttryck genom olika stegkombinationer. Vem som helst kan ta del av denna dansstil – du jobbar hela tiden utifrĂ„n egna förutsĂ€ttningar och förmĂ„ga.

Scenen Àr din! LÄt dina moves tala nÀr du tar över dansgolvet.

JÀmför kurser
Mer självkänsla med dans

Med dansen kĂ€nde bĂ„de Molly Fredin och Sara Granelli Frick att sjĂ€lvkĂ€nslan vĂ€xte. Det tackar de Malmö Dansakademi för. 

LĂ€s mer