Danskurser i Feminine Vibe

Locka fram din inre Beyonce

Våga släpp loss och låt dansen visa dig vägen! Feminine Vibe är den kaxiga dansformen som passar dig som vill ta hiphop och streetdance till en ny nivå. Perfekt för dig som vill dansa med attityd.
Visar 1-13 av 13 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-13 av 13 träffar

Mer om Danskurser i Feminine Vibe

Vad är Feminine Vibe?

Feminine Vibe är en dansstil som många kallar för Beyonce-dans, vilket förklarar att det handlar om en explosiv och kaxig dans med kvinnliga uttryck. Dansstilen är en blandning av kommersiell hiphop, streetdance och jazz, och ses ofta i musikvideos med artister som Rihanna och Lady Gaga.

Det är en dans som kräver mycket energi men samtidigt ger dig mycket tillbaka. Att kunna dansa med samma stil och självförtroende som gigantiska pop-ikoner är många unga tjejer och killars dröm.

Varför gå en Feminine Vibe-kurs?

Att dansa gör dig glad, frisk och stark. Det är därför ett kul sätt att hålla dig fysiskt aktiv om träning på gymmet får dig att rugga av tristess. Dans som en träningsform är också mer skonsamt för kroppen än många andra träningsformer.

En kurs i Feminine Vibe är för dig som vill glänsa med utstrålning och attityd, och samtidigt lyfta fram dina feminina uttryck. Perfekt för dig som vill frigöra din inre pop-diva och lära dig ta plats på dansgolvet och bygga ditt självförtroende! Är du ute efter en dansstil som kräver uthållighet och känsla är detta något för dig.

Vilken målgrupp riktar sig kurser inom Feminine Vibe till?

Kurser i Feminine Vibe riktar sig till dig, nybörjare som erfaren dansare, ung som gammal, som är ute efter en cool dansstil i högt tempo. Perfekt för dig som älskar pop-musik! Det är också ett superbra komplement till dig som sjunger och vill komplettera med rörelserna som får taket att lyfta!

För en nybörjarkurs behövs inga förkunskaper, bara rätt attityd och viljan att lära sig! För en mer avancerad kurs är det bra om du har erfarenhet från dansstilen sen innan. Anordnaren brukar vara bra på att specificera eventuella förkunskaper och utrustning. Det viktigaste är att du vill lära dig!

Vanligt innehåll i en Feminine Vibe-kurs

Vanligtvis brukar kursen börja med en kortare avslappning eller mindfulnessövning, för att sedan övergå i en grundlig uppvärmning i styrka, teknik och rörlighet. Koreografi och dansstil utformas av dansledaren och fokus ligger på att lyfta fram kvinnliga kroppsuttryck genom olika stegkombinationer. Vem som helst kan ta del av denna dansstil – du jobbar hela tiden utifrån egna förutsättningar och förmåga.

Scenen är din! Låt dina moves tala när du tar över dansgolvet.

Jämför kurser
Mer självkänsla med dans

Med dansen kände både Molly Fredin och Sara Granelli Frick att självkänslan växte. Det tackar de Malmö Dansakademi för. 

Läs mer