Feminine Vibe

Längd
10 tillfällen
Pris
250 - 1 950 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
250 - 1 950 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Studiefrämjandet

Feminine Vibe - varannan onsdag kl. 16.45-19.00

Utforska din feminina sida och stärk ditt självförtroende genom att dansa Feminine vibe! Denna kurs fokuserar på att lyfta fram kvinnliga kroppsuttryck genom att ta plats och visa styrka

Feminine vibe erbjuder en inkluderande miljö där alla, oavsett tidigare danserfarenhet, kan delta och utvecklas. Vi kombinerar element från kommersiell jazz och streetdance som blandas i en dansstil som är både sensuell och kraftfull. 

Musikalitet, kroppskontroll, sceniskt uttryck och närvaro kommer vara centrala element i Dianas kurs. “Energy, energy, energy!! På mina klasser kommer vi utforska bredden av feminina uttryck samtidigt som vi växer, skapar en trygg miljö för varandra och har kul tillsammans. Man kan förvänta sig en fin balans mellan lugn, sofistikerad stilkänsla och en mer intensiv och showig energi. Mitt viktigaste mål är att man kommer till mina klasser och känner frihet och ren dansglädje!”

Genom guidade övningar och koreografier fån kursledaren Diana lär du dig att använda din kropp för att uttrycka dig med eleganta linjer och dynamiska rörelser. Feminine Vibe är mer än bara dans – det är en möjlighet att utforska din identitet, bygga självkänsla och vara del av en stödjande och uppmuntrande atmosfär.  

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

13 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Hostlovsworkshops 28/10 - Feminine Vibe Nybörjare

  • Kurs
  • Stockholm

Hostlovsworkshops 28/10 - Feminine Vibe Fortsättning

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

Kursen hålls i Öppen Nivå för ungdom/vuxen. Läraren anpassar klassen så att du kan delta både med och utan förkunskaper. 

Kursledare

Kursledaren Diana Iedan är en mångsidig dansare från Malmö och har sin grund inom dancehall, hip hop och vogue fem. Under hennes många år som professionell dansare har Diana delat stora scener runt om i Norden med namn som Imenella, Molly Sandén och Ant Wan. I höst är hon tillbaka och undervisar på dansskolor runt om i Stockholm. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Feminine Vibe och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Studiefrämjandet Stockholm Gotland
Folkungagatan 124
11630 Stockholm

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra!Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö, kultur och konst men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Highlights