Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! ūüéÖ Nedr√§kningen till jul har b√∂rjat! Det firar vi p√• kurser.se med en klurig jult√§vling.¬†L√§s mer h√§r.

Kurser i Ayurveda

För en hälsosam livsstil

Ordet Ayurveda betyder livets vetenskap eller kunskap om livet. Det grundläggande syftet med Ayurveda är att skapa balans i livet genom bättre hälsa och lycka. Kurser i Ayurveda kombineras ofta med yoga. Hitta din kurs i Ayurveda här!
Visar 1-17 av 17 träffar
 

Betoningen i Ayurveda ligger på balansen mellan tre energier eller sinnesstämningar; Luft och rymd, Eld och vatten, Vatten och jord. Dessa grundar sig i Hinduismens fem element. Med ett balanserat tillstånd av Ayurvedans energikällor kan kroppen funktioner användas till fullo. Kurser i Ayurveda kombineras ofta med yoga och har ett centralt helhetsperspektiv. Ayurveda kan även handla om din kost och andra faktorer som påverkar din livsstil.

Vill du ha mer information om en specifik kurs i Ayurveda ber vi dig skicka en intresseanmälan till respektive kursarrangör som du hittar i listan här ovan. En ansvarig kommer sedan kontakta dig med mer information.

Jämför kurser
yogaShakti
Välgörande för kropp och själ

Unna din kropp och själ en härlig yogakurs. yogaShakti erbjuder kurser som passar alla, nybörjare som vana utövare. I nyöppnade lokaler vid Marietorget kan du hitta lugn, glädje och energi.

Läs mer