5 populäraste språkkurserna

Vill du lära dig ett nytt språk? Du har du kommit helt rätt! Att lära sig flera språk kan underlätta både i arbetslivet men även på fritiden. Nedan listar vi de fem populäraste språkkurserna på kurser.se.

5 populäraste språkkurserna

Vill du lära dig ett nytt språk? Då har du kommit helt rätt! Att lära sig flera språk kan underlätta både i arbetslivet och på fritiden. Nedan listar vi de fem populäraste språkkurserna.

Att lära sig ett nytt språk är inte bara ett bra sätt att utvecklas i arbetet eller privat – det är också ett sätt att upptäcka nya kulturer och göra det lättare för dig att resa. Skulle du läsa alla språk som finns att läsa på kurser.se skulle du enkelt och bekvämt kunna ta dig fram rent språkmässigt var du än reser i världen. 

Är du kanske en av dem som går och tänker att de ska repetera sina språkkunskaper som de lärde sig under grundskolan och gymnasiet? Det är du inte ensam om!  Vill du lära dig ett nytt spännande språk eller fylla på dina baskunskaper  listar vi de fem populäraste språkkurserna på kurser.se!

5 populäraste språkkurserna

  1. Spanska  
  2. Engelska 
  3. Franska
  4. Italienska
  5. Japanska

Klicka dig in på de olika språkkategorierna för att se olika upplägg och var i världen du kan studera språket. Du hittar en variation av både klassrumskurser, distanskurser och språkresor där du får möjlighet att resa iväg till en stad, studera språket och testa dina kunskaper direkt med lokalbefolkningen.

 

Max Jacobsson

Max Jacobsson

Site Manager (Visa mer)
Max arbetar som Site Manager på kurser.se som marknadsför kurser och kortare utbildningar som bedrivs på fritiden. Han kommer från Stockholm och har avlagt en kandidatexamen i Strategisk kommunikation från Umeå universitet. Max genomförde sin praktik på Keystone Education Group som senare ledde till anställning som Client Content Coordinator för att sedan kliva upp som Site Manager. På fritiden gillar Max träning och sport. Om han själv får välja en kurs skulle han vilja utvecklas i köket och därmed välja en kurs inom matlagning! (Mindre)

Om

Max arbetar som Site Manager på kurser.se som marknadsför kurser och kortare utbildningar som bedrivs på fritiden. Han kommer från Stockholm och har avlagt en kandidatexamen i Strategisk kommunikation från Umeå universitet. Max genomförde sin praktik på Keystone Education Group som senare ledde till anställning som Client Content Coordinator för att sedan kliva upp som Site Manager. På fritiden gillar Max träning och sport. Om han själv får välja en kurs skulle han vilja utvecklas i köket och därmed välja en kurs inom matlagning!

Annonser