Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

5 populäraste språkkurserna

5 populäraste språkkurserna

Vill du lära dig ett nytt språk? Då har du kommit helt rätt! Att lära sig flera språk kan underlätta både i arbetslivet och på fritiden. Nedan listar vi de fem populäraste språkkurserna.

Att lära sig ett nytt språk är inte bara ett bra sätt att utvecklas i arbetet eller privat – det är också ett sätt att upptäcka nya kulturer och göra det lättare för dig att resa. Skulle du läsa alla språk som finns att läsa på kurser.se skulle du enkelt och bekvämt kunna ta dig fram rent språkmässigt var du än reser i världen. 

Är du kanske en av dem som går och tänker att de ska repetera sina språkkunskaper som de lärde sig under grundskolan och gymnasiet? Det är du inte ensam om!  Vill du lära dig ett nytt spännande språk eller fylla på dina baskunskaper  listar vi de fem populäraste språkkurserna på kurser.se!

5 populäraste språkkurserna

  1. Spanska  
  2. Engelska 
  3. Franska
  4. Italienska
  5. Japanska

Klicka dig in på de olika språkkategorierna för att se olika upplägg och var i världen du kan studera språket. Du hittar en variation av både klassrumskurser, distanskurser och språkresor där du får möjlighet att resa iväg till en stad, studera språket och testa dina kunskaper direkt med lokalbefolkningen.

 

Senast uppdaterad: 11 nov 2022
Max Jacobsson
Site Manager

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-04-29

6 kurser för dig som älskar att resa

Älskar du också att resa men kommer inte ut i världen lika ofta som du hade velat? I denna artikel tipsar vi om sex kurser för dig som älskar att resa!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

5 anledningar till att åka på språkresa – utomlands eller online

Lär dig språket där det talas, kombinera med ditt fritidsintresse eller ta ditt CV till nästa nivå – här listar vi fem inspirerande anledningar till varför du ska åka på språkresa!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-25

3 steg för att lära dig spanska

Vill du lära dig spanska? Eller behöver du damma av din skolspanska? Spanska talas i stora delar av världen och är det näst största språket, efter mandarin. Läs våra tre enkla steg om du vill lära dig det spanska språket på riktigt.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.