Google Analytics 4 – certifiering

Webbdagarna Academy, i Stockholm (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
7 950 - 8 950 SEK
Nästa kurstillfälle
7 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 dag
Pris
7 950 - 8 950 SEK
Nästa kurstillfälle
7 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Fördjupa dina kunskaper i Google Analytics 4

Välkommen till en omfattande och mycket lärorik fördjupningskurs i Google Analytics 4. Du får avancerade kunskaper om de viktigaste delarna i Google Analytics 4 som hjälper dig att maximera användandet av verktyget. Kursen bygger på innehållet i certifieringen i Google Analytics 4 och varvar teori med interaktiva övningar. 

Google analytics 4 är mer omfattande och kraftfullt än den tidigare versionen. Med förbättrad händelsespårning, maskininlärning och ökad flexibilitet kring vad man kan spåra, får du bättre koll på dina användares köpresa.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

7 november, 2023

  • Kurs
  • distans

Målgrupp

Kursen är perfekt för dig som redan har erfarenhet av Google Analytics men vill få fördjupad spetskunskap om Google Analytics alla delar. Den är även anpassad för dig som vill bli helt förberedd för att klara Googles egen certifiering i Analytics.

Kursledare

Ted Solomon är grundare och vd för den datadrivna marknadsföringsbyrån Ctrl Digital som på bara några år har blivit pionjärer inom ”cloud for marketing”, ett samlingsbegrepp för att aktivera företagens insamlade data via molnteknik för att accelerera digital tillväxt. Ctrl Digital har många av Sveriges större företag som sina kunder. Ted är en av landets främsta experter på digital analys och teknisk marknadsföring.

Elin Svensson är en av Ctrl Digitals specialister inom analys och teknisk marknadsföring. Hon har bland annat bred kunskap inom tracking och implementation av Google Analytics 4 och en gedigen erfarenhet av att utbilda kunder i verktyget. Elin har även hög kompetens inom skapande av mätplaner, uppföljning av affärsmål och användarintegritet.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Google Analytics 4 – certifiering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Webbdagarna Academy
Magnus Ladulåsgatan 65
10678 Stockholm

Webbdagarna Academy är Sveriges ledande utbildare inom digitala ämnen. Tillsammans med landets främsta digitala experter arrangerar vi nyskapande, djupgående och mycket lärorika kurser med ett tydligt syfte: att göra dig ännu bättre i din yrkesroll!...

Läs mer och visa alla kurser med Webbdagarna Academy

Highlights