Visa kurser.se som: Mobil

Sång- och musikkurser i sommar

Vokalkraft
Längd: 1 vecka
Plats: Lillsved, Stockholm
Pris: 8 850 - 9 400 SEK
Arrangör: Vokalkraft plus

Info om Sång- och musikkurser i sommar

Sommarkurser inom sång och musik - Lillsved, Stockholm

Pop på Lillsved - sommarkurs i Stockholm

Nu ger vi kurser i genrerna pop, soul, rock, blues, gospel, jazz och latin. Vi erbjuder kurser i solosång med inriktning pop soul och jazz, kör för alla med pop soul och gospelinriktning, pop och rockensemble och ensemble med latininriktning. För att kunna realisera det här projektet har vi engagerat ett antal fantastiska lärare som Örjan Gotensjö, Anna Christoffersson, Erik "Pygge" Henriksen, Anton Lillienwall, Mats Lundvall och Nisse Palm.

Datum: 16-21 juli

Kursinnehåll:
På våra kurser kommer du att få bästa möjliga undervisning av de namnkunnigaste och mest erfarna lärarna i branschen med utgångspunkt från din egen nivå och dina egna målsättningar. Alla är välkomna till Pop på Lillsved och ingen har för bra eller dåliga kunskaper för att passa in!

Gemenskapen mellan deltagarna är också viktig och vi både börjar och avslutar varje kursdag med jam eller konsert. På morgonen i aulan - på kvällen i herrgården där alla får ta del av inspirerande musik och god samvaro.

Solosång pop, soul och jazz
För dig som vill utveckla dig i att sjunga solo. Även sång i mindre ensemble kan ingå. Du får hjälp med sångteknik, tolkning och framförande. Det blir både enskilda lektioner och i masterclass där du i en mindre grupp får hjälp att utveckla din sång. Du väljer själv vilka låtar och vilken genre du vill jobba med under veckan. Du får komp både av pianist och trio.

​Lärare på kursen: Örjan Gotensjö ​och Anna Christoffersson

Kör för alla - pop, soul och gospelinriktning
För dig som vill sjunga i stor kör och kanske även i mindre sångensemble. Du får träna sångteknik och stämmor. Gehörsövningar och texttolkning ingår också. Masterclass, där du i en mindre grupp får hjälp att utveckla din sång, kommer även att finnas under veckan. Du får jobba med låtar inom olika genrer, t.ex. pop, soul och gospel. Det är inget krav att du sjungit i kör tidigare, men naturligtvis en fördel. Du behöver inte kunna noter. Kören får komp av pianist och vid några tillfällen ensemble.

​Lärare på kursen: Örjan Gotensjö

Pop- och rockensemble
För dig som vill spela instrument tillsammans med andra. Du har spelat något av instrumenten trummor, bas, gitarr eller keyboard ett tag, men du behöver absolut inte vara ”proffs”. Fokus ligger på samspelet i gruppen - inte på solospel. Du kommer att få prova på olika stilar – pop, rock, soul och blues. Vi formar grupper efter vilka instrument ni spelar och er erfarenhetsnivå – men du ska också vara beredd på att spela med personer som är på en annan nivå än du själv. I anmälan får du också ange om du är beredd att hoppa in på ett annat än ditt huvudinstrument, om så skulle behövas.

​Lärare på kursen: Nisse Palm, Mats Lundvall

Latinensemble
Du som kan sjunga eller spela ett instrument och är sugen på att känna den sydamerikanska rytmen i blodet är välkommen på den här kursen. Slagverkare, blåsare, sångare och kompmusiker är alla lika välkomna och du kommer bland annat få spela musikstilar som samba, bossa nova och choro. Vi arbetar med improvisation, samspel, och uttryck inom genren och utvecklar känslan för dynamik, sväng, timing, frasering, rytmik, harmonik, melodik, influenser och olika stilarter i relation till varandra.

Lärare på kursen: Erik "Pygge" Henriksen, Nisse Palm, Mats Lundvall

Kostnader

Mellan 8850-9400 kr. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sång- och musikkurser i sommar.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt

Vokalkraft

Sånglektioner med Vokalkraft

Sånglektioner med Vokalkraft 

Vokalkraft jobbar med sång och musik i olika former. Här kan du ta sånglektioner, sjunga körsång eller ha teambuilding tillsammans med kollegor genom att spela i popband. Undervisningen sker i en studio på Birkagatan 35 i Stockholm. Oavsett om du...


Läs mer och visa alla kurser med Vokalkraft

Kontaktuppgifter till Vokalkraft

Vokalkraft


Karlbergsvägen 47 b
113 35 Stockholm

Tel: 0701-715 630

www.vokalkraft.nu