Bullarebönning & Dubbelstickning

SV Väst, i Hunnebostrand
Längd
7 timmar på 1 tillfällen
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
8 februari, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 timmar på 1 tillfällen
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
8 februari, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Bullarebönning och Dubbelstickning är två olika tekniker med samma syfte - att skapa en vante eller mössa som i tå lager som är riktigt varm och god.

Under denna workshop lär vi ut Bullarebönning och Dubbelstickning på en och samma gång då de två teknikerna är väldigt lika varandra.

Dubbelstickning innebär att man stickar fram- och baksida samtidigt med två garner, det man stickar på framsidan får den motsvarande färgen/garnet på baksidan. Att sticka med två garner samtidigt kräver lite fingerfärdighet.

Bullarebönning är en gammal teknik från Bullaren. Man stickar en tub med 2 stickor istället för 5 strumpstickor. Tekniken kan användas för att sticka tex. vantar, mössa eller andra saker man vill ha i dubbla lager. Det man stickar vänds in i sig själv och blir dubbelt så tjockt, varmt och skönt!

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare. Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Anmäl dig direkt här på vår hemsida, har du några frågor kontakta oss på:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900 eller mail vast@sv.se
Veckodag: Torsdag
Tid: 11:00-16:00
Lokal: Museivägen 3

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 februari, 2025

  • Kurs
  • Hunnebostrand
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights