Skapa armband i olika tekniker

SV Stockholm, i Stockholm
Längd
6 timmar på 1 tillfälle
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
24 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar på 1 tillfälle
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
24 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Fläta, påta, knyta - det kan bli armband i olika tekniker!

Du får prova på och lära dig olika sorters flätor med flera trådar. Det finns traditioner från olika kulturer hur man flätar och vad man använt flätorna till.
Vi kan prova på den japanska tekniken kumihimo, där en platta hjälper oss att hålla reda på trådarna. Vi provar på olika sätt att påta. Vi knyter knutar till armband, man kan lägga till pärlor på några. Armbanden byggs upp av olika varianter av makraméknutar. Det kan bli flera nyskapade vänskapsarmband att ta hem. Vi lär oss starter och avslutningar.
Ta med garner i olika färger och pärlor som går på. Det kan vara bra att garnerna är av samma tjocklek, om man blandar blir det som en effekt i slutresultatet. Det kommer även finnas tråd att köpa på plats. Säkerhetsnålar och sax är också bra redskap att ha med

Förkunskaper
Inga

Kursledare
Anna Karin Cedergren

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna eller använt kortbetalning (som går genom Klarna) som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.

Veckodag: Söndag
Tid: 10:00-15:00
Ledare: Anna Karin Ern Cedergren
Lokal: Heleneborgsgatan 7
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 mars, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skapa armband i olika tekniker och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Stockholm
Tjärhovsgatan 6
116 21 Stockholm

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm

Ett av Sveriges största studieförbundStudieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm erbjuder ett brett utbud av studiecirklar och föreläsningar. Vi samarbetar med föreningar och organisationer och har även en omfattande verksamhet för personer med funktionsnedsättning....

Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm

Highlights