Blyinfattat glas

SV Stockholm, i Stockholm
Längd
40 timmar på 10 tillfällen
Pris
3 995 SEK
Längd
40 timmar på 10 tillfällen
Pris
3 995 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning


Lär dig grunden till blyinfattat glas och Tiffanyteknik i konstglasateljé under ledning av konstglasmästare Nanna Clason.
Sedan starten1999 har hon haft sitt konstglasmästeri på Södermalm i Stockholm. Där designar och tillverkar Nanna blyglasfönster, glaskonsthantverk och smycken i små serier.

Förkunskaper
Inga

Kursledare
Nanna Clason. Nanna startade sitt konstglasmästeri 1999 där hon designar och tillverkar blyglasfönster, glaskonsthantverk och smycken i små serier. Hon renoverar och restaurerar även äldre fönster, glasdörrar, tiffanylampor och glasmålningar m.m.
För mer info se Nannas hemsida

Lokal
Clason Glas ateljé, Södermannagatan 41, Södermalm

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna eller använt kortbetalning (som går genom Klarna) som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Nanna Clason
Lokal: Södermannagatan 41
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Blyinfattat glas och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Stockholm
Tjärhovsgatan 6
116 21 Stockholm

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm

Ett av Sveriges största studieförbundStudieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm erbjuder ett brett utbud av studiecirklar och föreläsningar. Vi samarbetar med föreningar och organisationer och har även en omfattande verksamhet för personer med funktionsnedsättning....

Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm

Highlights