Jägarexamen Intensivkurs Teori

SV Norrbotten, i Jokkmokk
Längd
24 timmar på 3 tillfällen
Pris
3 495 SEK
Nästa kurstillfälle
7 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 3 tillfällen
Pris
3 495 SEK
Nästa kurstillfälle
7 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du ett intresse för djur, natur och jakt? Kanske jägarexamen hägrar? Den som skall jaga i Sverige behöver ha kunskap om djur och natur, viltvård, jaktformer, jakthundar, vapenhantering och skytte. Genom denna grundläggande kurs får du teoretiska kunskaper som behövs för att kunna avlägga jägarexamen!
Detta är en intensivkurs på tre dagar som sträcker sig fredag-söndag. Kursen förutsätter att du läser den teoretiska kurslitteraturen före kursstart.

Prel 7-9 Juni

Observera att denna kurs endast är teoretisk och inte innehåller skjutövningar.
Kursinnehåll
Teoriundervisning alla dagar.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs eftersom detta är en grundkurs.
Material
Vi använder oss av boken Din väg till Jägarexamen av Dan Törnström. Boken ingår inte i deltagaravgiften utan bekostas och beställs personligen av varje deltagare.
Kursledare
Albin Wärme, Luleå
Kostnader som tillkommer
- Teoriprov 500 kronor (du måste ha ett fotografi med dig vid provet). Provet kan beställas hos provledare efter avslutad teorikurs.
Kontakt
Har du frågor angående denna kurs är du välkommen att kontakta Ola Andersson på SV Norrbotten. Mejla honom på ola.andersson@sv.se eller ring 072-535 90 54.
Bra att veta
Är du under 18 år har du 500 kronor rabatt på deltagaravgiften.
Startdatumet är preliminärt och kan komma att ändras beroende på antalet anmälda deltagare.
Vi skickar dig en kallelse/faktura ungefär fyra veckor före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Har du anmält dig men har inte möjlighet att delta i kursen har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut. Läs mer om våra anmälningsvillkor här.

Vill du dela upp betalningen av deltagaravgiften på två betalningar? Meddela oss vid anmälan via noteringar så återkommer vi till dig med en avbetalningsplan.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.
Veckodag: Fredag,Lördag,Söndag
Tid: 11:15-19:00
Lokal: Porjusvägen 3
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

7 juni, 2024

  • Kurs
  • Jokkmokk

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Jägarexamen Intensivkurs Teori och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Norrbotten
Almgatan 4
961 64 Boden

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...

Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Highlights