Intresseanmälan - Skapa harmoni i ditt hem och i ditt liv med hjälp av rutiner och struktur

SV Norrbotten, i Piteå
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
2 790 SEK
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
2 790 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Du öppnar skåpet och det rasar ut tomma flingpaket, nån liten burk vars lock du inte sett på flera år och så ser du högen av flingor som fallit ur från ett av paketen. Typiskt... Det där med att ta tag i strukturen hemma gör dig stressad och du känner dig ofta lite irriterad och som att tiden inte räcker till...

Lite struktur och rutiner skulle hjälpa till med så mycket! Slippa tänka på att tvättberget sträcker sig mot skyn som Mount Everest, att ungarnas leksaker oftast är som en hinderbana utspridda på vardagsrumsmattan eller att hobbyrummet är rummet som en gång fanns - och som du en gång i tiden hittade något i.

Linda från Strukturstudion lär dig om hur du steg för steg kan bygga upp struktur i livet och få en mer stressfri vardag. Att organisera och strukturera tydliga rutiner i vardagen som skapar enkelhet minimerar stress, och då kan du fokusera på det du är bra på och det du egentligen helst vill göra!

Kursinnehåll
Linda ger dig under fyra träffar redskapen och tipsen att kunna strukturera upp vardagen. Med både konkreta råd, vilka redskap och hjälpmedel du kan använda dig av samt vilka fallgropar du ska undvika. Hon ger dig även tips på bra förvaring, uppmärkning och grupperingar av exempelvis kläder och livsmedel.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Allt eventuellt material ingår i deltagaravgiften.

Kursledare
Strukturstudion startades hösten 2022 av Linda Hellström med en vision om att kunna hjälpa människor att komma i ordning i sina hem och på sina arbetsplatser. Hon har alltid haft ett brinnande intresse för att organisera, strukturera och skapa tydliga rutiner i vardagen som skapar enkelhet.

Som ordningskonsult kan känner hon att hon kan hjälpa andra människor som saknar ork, tid eller förmåga att komma närmare ett liv med mindre stress och mer livskvalité och tid över till att göra saker som ger en energi. "I ett samhälle där tiden alltid är knapp ser jag det viktigt att vi vågar investera i sånt som kan ge oss ett mervärde i att må bättre." berättar hon.
Läs mer om Linda och Strukturstudion här.

Intresseanmälan
När du anmäler dig har du gjort en intresseanmälan. Vi återkommer med startdatum för kursen så snart vi fått ihop en deltagargrupp.

Utvecklingsmöjligheter
Om gruppen vill kan det finnas möjlighet för fortsättning.

Lokal
Kursen hålls i våra fina lokaler ute på Furunäset, Hampasgränd 1D.
Lokalen är en del av Furunäsets borg, är handikappanpassad och ligger snett mitt emot restaurangen Borggårdens matsalar.
Fri parkering gäller på hela området om inte skylt anger annat.

Övrigt
Kom ihåg att lämna ditt mobilnummer och din e-postadress när du anmäler dig.
Vi på Studieförbundet Vuxenskolan strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser och arrangemang.
Våra ledare har ledarutbildning och vi använder oss av studiecirkelns pedagogik.
Vi förbehåller oss rätten att ändra startdatum på arrangemanget vid för få anmälda deltagare.

Bra att veta
Kallelse kommer att skickas till dig via e-post innan kursstart.
Kallelsen gäller som bekräftelse på att du fått plats på kursen/arrangemanget.

Har du frågor kontakta oss.
Adresser och telefonnummer hittar du här.
Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal: Hampas Gränd 1D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Intresseanmälan - Skapa harmoni i ditt hem och i ditt liv med hjälp av rutiner och struktur och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Norrbotten
Almgatan 4
961 64 Boden

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...

Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Highlights