Workshop i silversmide

SV Malmö, i Malmö
Längd
7 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
23 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
23 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom och förverkliga dina drömmar under en dag i vår välutrustade smedja. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Du kommer att under dagen att får prova på några olika och roliga tekniker för att göra en ring eller en länk. Vi kommer också att gå igenom våra maskiner och hur vi hanterar våra verktyg, smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper, passar både dig som är nybörjare eller om du har jobbat med silver för. Kan du grunderna i hantverket kan du arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetensnivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter workshopens slut. Det ingår 30 minuter paus på workshopen
Veckodag: Lördag
Tid: 11:00-16:45
Ledare: Michelle Skagert
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

23 november, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop i silversmide och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights