Silversmide, jämn vecka

SV Malmö, i Malmö
Längd
36 timmar på 6 tillfällen
Pris
3 425 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
36 timmar på 6 tillfällen
Pris
3 425 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen att förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar du från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här kommer du att arbeta med egna projekt efter fritt val. Vi kommer att lära oss roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Du kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom maskin och verktygs hantering, samt smidning, lödning, sågning och slipning. Efterhand får du sedan möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Kan man grunderna i hantverket, då börjar man arbeta självständigt med handledning från start.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Som nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då vi går igenom grunderna i hantverket.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut. Kursuppehåll den 3/11.

Veckodag: Söndag
Tid: 13:00-16:30
Ledare: Michelle Skagert
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Silversmide, jämn vecka och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights