Föreläsning: Om sköldkörteln, ämnesomsättning och din livskraft!

SV Kalmar län, i Mönsterås
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
220 SEK
Nästa kurstillfälle
16 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
220 SEK
Nästa kurstillfälle
16 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till föreläsningen om sköldkörteln, sköldkörtelhormonernas funktion och deras påverkan på ämnesomsättningen och energiproduktionen i våra celler. Denna föreläsning är designad för dig som vill fördjupa din förståelse kring detta viktiga ämne och hur det kan påverka din hälsa.
Är du nyfiken på hur sköldkörtelhormonerna styr din ämnesomsättning och energiproduktion på cellnivå? Då är denna föreläsning för dig!

Vår föreläsare Maria Wictorson hjälper dig att utforska förutsättningarna för en optimal ämnesomsättning och lär dig hur du kan maximera din energinivå genom att förstå hur din sköldkörtel fungerar.
Vi kommer även att belysa de vanligaste symtomen och obalanserna relaterade till en underaktiv sköldkörtel och låg energi.

Sköldkörtelproblematik klassas allt mer som en folksjukdom, samtidigt som många människor hamnar utanför ramarna när det finns ett stort behov av att konstatera en obalans. Många olika och diffusa symtom kan leda till en ofullständigt fungerande ämnesomsättning och energiproduktion, detta är svårt att diagnostisera och blodprov räcker sällan. Vi fungerar inte utan energi eller utan alla de oändliga och finstämda mekanismer som hela tiden pågår i vår biokemi!

Denna föreläsning är en nödvändig resurs för alla som strävar efter att förstå och förbättra sin hälsa på djupet. Låt oss tillsammans utforska vägen mot ökat välmående och vitalitet!

Detta kommer vi att lyfta i föreläsningen:

• Sköldkörteln och sköldkörtelhormonernas funktion
• Förutsättningar för bra ämnesomsättning
• Cellernas energiproduktion
• Påverkan av stress och stresshormoner
• Symtom och obalanser som har sitt ursprung i ofullständig ämnesomsättning och låg energi
• Näringsterapi, energimedicin och ett större perspektiv på hälsa

Materialet ingår och mailas ut till alla deltagare

Föreläsare: Maria Wictorson. Hon driver sedan 2004 Hälsofocus och har mångårig erfarenhet inom helhetshälsa och de senaste tio åren med allt större inriktning på stress och hur vi hjälper kroppen, själen och vårt psykiska välbefinnande, för att må riktigt bra!

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in kurser om det är för få deltagare.

Veckodag: Torsdag
Tid: 20:00-22:15
Ledare: Maria Victorsson
Lokal: Häradshövdingegatan 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 maj, 2024

  • Kurs
  • Mönsterås

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Föreläsning: Om sköldkörteln, ämnesomsättning och din livskraft! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Häradshövdingegatan 8
38330 Mönsterås

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights