MINIMERA SMÄRTAN I ETT AKTIVT LIV - för dig med Endometrios

Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
625 SEK
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
625 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

För 5 år sedan så viste jag inte hur jag skulle överleva dagen och en dag hittade jag min son sittandes i soffan och letade efter sätt att få mig att må bättre, han letade land och rike runt för att hitta något som kunde hjälpa mig. Jag va då så dålig att jag inte kunde äta fast föda och åt stora mängder laxerande som gjorde att jag knappt vågade lämna hemmet. Energin fanns inte heller till att ens ta mig till brevlådan. Inte heller kunde jag ta vidbehovs mediciner då min tarmfunktion är så dålig. Så fick jag smärtgenombrott så innebar det inläggning på sjukhus.
Som längst spenderade jag 3 veckor på sjukhus vilket gjorde mig suicid men jag skulle inte kunna lämna min son. Så alternativet va att hitta igen min kämparglöd och hitta flera metoder för att hjälpa min kropp att må bättre. Detta resulterade i min metod S.M.A.K som jag delar med mig av i denna 5 veckors kurs. Den mixas med teori och praktik för att ge
dig grundstenar att jobba vidare på för att hjälpa din kropp och
minimera smärtan i ett aktivt liv.
Så är du redo för att göra en förändring och hitta just din kämparglöd så är detta kursen för dig. Jag ser framemot att lära känna dig och se din utveckling framåt för att behkämpa din endometrios innefrån och ut.
Teman:
v1. Vad är endometrios
v2. Självmedvetenhet
v3. Mindset
v.4 Acceptans
v.5 Kost och träning

startar när det finns 10st anmälda
Veckodag: Tisdag
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av MINIMERA SMÄRTAN I ETT AKTIVT LIV - för dig med Endometrios och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Jämtlands Län
Armégränd 6
831 32 Östersund

Studieförbundet Vuxenskolan - Jämtlands Län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Highlights