Engelska konversation

Längd
12 timmar
Pris
1 050 SEK
Längd
12 timmar
Pris
1 050 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Engelska konversation

Här är kursen som kan bidra till att du känner dig mer bekväm i att prata engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Förkunskaper

Kursen är inte på nybörjarnivå men inte heller på avancerad nivå. Vi tänker att du bör befinna dig på B-nivå, enligt europeiska språknivåskalan.

Mål

Efter genomgången kurs ska du ha förbättrat ditt tal och blivit säkrare på att uttrycka dig i kända vardagliga ämnen. Vi tänker att ditt ordförråd har växt efter kursen och likaså ditt självförtroende i att prata engelska.

Upplägg

Kursupplägg

Undervisningen sker på engelska, med svenska som stöd, och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi kommer att jobba utifrån vardagliga situationer och arbetar med par- och gruppövningar. Du förväntas vara aktiv under lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll. Max 10 deltagare.

Övrig information

Du bokar dig till kursen och betalar för kursen direkt via denna sida. Cirka 1 vecka innan kursstart får du en kallelse till din mail med mer information, men du behöver inte förbereda något specifikt inför kursen. OBS! Ibland hamnar våra mail och kallelser i skräpposten, så vi ber dig hålla koll där om du saknar information från oss. 

Boka din platsinnan 1 mars.

Kursen hålls i Folkuniversitetets lokaler i Östersund i hus Q på campus (Akadmigatan 1).

Kursledare

Rachelle Lindström

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Västerbotten
Nygatan 43
903 30

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Västerbotten

Highlights