Engelska B1/B2 konversation

Längd
6 tillfällen
Pris
1 325 SEK
Längd
6 tillfällen
Pris
1 325 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Folkuniversitetet Västerbotten

Engelska B1/B2 konversation

Boosta din engelska i Umeå: Praktisk konversationskurs på Folkuniversitetet. Stärk ditt självförtroende och kommunicera flytande!

Övrig information

Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kurspriset. Eventuell kursbok anges i kallelsen som skickas ut 1-2 veckor innan kursstart ifall vi har tillräckligt med deltagare för att kunna starta kursen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Förkunskaper

Förkunskaper

Dina kunskaper bör motsvara nivån mellan B1 och B2 enligtEuroparådets referensram för språk. Om du är osäker på din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktestsom du hittar på vår hemsida.

Mål

Efter genomgången kurs ska du ha förbättrat ditt tal och blivit säkrare på att uttrycka dig i kända vardagliga ämnen.

Innehåll & upplägg

Kursinnehåll

På våra konversationskurser får du arbeta med rollspel, dialoger och diskussioner. De andra deltagarna är en viktig resurs i dina språkstudier. Språk är ett medel för kommunikation! Det är därför viktigt att ha tillfälle att kommunicera med andra. Du utökar ditt ordförråd och får också hjälp med besvärliga grammatikavsnitt.

Kursupplägg

Undervisningen sker på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår ifrån praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelseövningar och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena. Max 10 deltagare.

Kursledare

Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska B1/B2 konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Västerbotten
Nygatan 43
903 30

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Västerbotten

Highlights