Engelskakurser på SV Uppsala

SV Uppsala län, i Uppsala
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 695 SEK
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 695 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Engelskakurser på SV Uppsala

Vi erbjuder kurser i engelska på olika nivåer och med fokus på konversation. Våra kurser ges under dagtid och för att kunna erbjuda dig den kurs som passar dig kommer du efter intresseanmälan kontaktas av vår kursledare för att bäst möta din behov och önskemål. Din intresseanmälan är inte bindande.

Kursavgiften är 1695 kr och betalas om du bestämmer dig för att anmäla dig till kursen efter kontakt med ledare.

Aktuella kurstider våren 2024
Tisdagar
Engelska A2
Engelska B2

Onsdagar
Engelska B1-B2
Engelska A1-A2

Torsdagar
Engelska B1-B2

Om vår cirkelledare:
Arthur Edwards är diplomerad engelsk språklärare. Har varit modersmålslärare, gymnasielärare och folkhögskollärare. Arthur är irländare med många års erfarenhet av cirkelverksamhet i engelska. Han vill att kursdeltagaren ska få träna sin förmåga att konversera på ett spännande och avslappnande sätt i gruppen. Det i en trevlig miljö med trevliga människor, gärna över en kopp kaffe.
På SV säger vi att han är irländaren med ett glatt leende som alltid har en god historia att berätta, det kanske stämmer.

Deltagarna kommer från alla håll och har vitt skilda behov. Det kan vara människor som behöver utveckla språket för att bättre kunna konversera och därmed få ut mer av utlandsvistelser, man kan ha utlandsboende släkt och vänner som man vill fördjupa kommunikationen med och flera har engelska som arbetsspråk.

Citat från deltagare
"Har deltagit i denna "engelska-grupp" i 16 år! Vilket bevisar att den passar just mig. lättsamt prat tillsammans, inga böcker och läxor utan bara diskussioner om allt möjligt!"

"För mig har denna grupp och kursledare gett mig självförtroende och kunskap att kunna uttrycka mig på engelska. Det har varit både lärorikt och roligt.""

Välkommen med din intresseanmälan!

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelskakurser på SV Uppsala och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.