Handledningskurs

Susanna Salifou Nygren, i Stockholm
Längd
4 timmar
Pris
2 400 SEK
Längd
4 timmar
Pris
2 400 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

HANDLEDNINGSKURS 

FLINTBACKEN 12

På den här kursen mötts vi ateljén vid 4 tillfällen under vårterminen. Alla deltagare tar med sig 2-3 målningar. Vi är en liten grupp högst 6 personer. Tillsammans i gruppen samtalar vi kring de med tagna  målningarna. Ni får återkoppling på de målningar som ni har tagit med er av både gruppen och mig som kursledare. 
Kursen avslutas med en fika och en bildföreläsning med en stor variation på teman som berör konst och måleri och de frågor vi ställs inför när vi målar. 

    

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har möjlighet att måla på egen hand och vill träffa andra som målar dela erfarenheter. I grupp med en ledare som är erfaren lärare och konstnär.

Kursledare

Målarkurser i Stockholm - Susanna Salifou Nygren

Jag har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning och teckning samt ett personligt uttryck och förhållningssätt. Vi arbetar i en tolerant och öppen miljö.

Sedan 2002 har jag givit målarkurser i egen regi. Till mina kurser är du som är nybörjare välkommen och du som har redan har erfarenheter att måla och vill komma vidare i ditt eget måleri. Här kan du också hitta helgkurs i kroki och kurser på olika teman de skiljer sig en del från termin till termin.

Jag har arbetat som adjunkt i konstnärlig gestaltning på Malmstens, vid Linköpings Universitet, med campus på Lidingö under en längre tid, samt haft andra läraruppdrag. I min ateljé arbetar jag med måleri, teckning och kollage/blandteknik/akvarell. Jag gör utställningar kontinuerligt och finns representerad på flera konstmuseer.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Handledningskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Susanna Salifou Nygren
Flintbacken 12
118 42 Stockholm

Målarkurser i Stockholm - Susanna Salifou Nygren

Som pedagog slutar jag aldrig fascineras över de världar som dyker upp hos mina kursdeltagare. Jag har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning, ett personligt uttryck...

Läs mer och visa alla kurser med Susanna Salifou Nygren

Highlights