Klassisk balett blandad nivå, ungdom/vuxen - Malmö

Längd
12 tillfällen
Pris
1 875 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
1 875 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Klassisk balett – ungdom/vuxen
Lär dig dansa harmoniskt och musikaliskt samtidigt som du tränar balans, styrka och koordination – dansa balett hos oss!
Innehåll
Vi börjar alltid med en skön uppvärmning som fortsätter med grundläggande övningar vid stången och ute på golvet. Varje sammankomst avslutas med att vi stretchar våra muskler. Balett ger en lustfylld möjlighet att lära känna kroppen och våga använda den på olika sätt i rörelser. Den klassiska baletten lägger den tekniska grunden till flera andra dansstilar.
Målgrupp
Ungdom och vuxen.
Mål
Stärk din kropp och få en bättre hållning från topp till tå. Förbättra din balans, koordination, smidighet, styrka och kondition.
Förkunskaper
Kursen passar främst nybörjare och de som har dansat 1-2 terminer tidigare, men även andra som vill lära grundtekniken inom klassisk balett.
Antal deltagare
8 -11 personer.
Startgaranti
Kursstart garanteras när lägsta nivå av antal deltagare för kursen är uppnådd.
Kurstillfällen
Kursen beräknas pågå 12/2-6/5. Ingen sammankomst vecka 14 (1 april).
Bra att veta
Din kallelse/faktura skickas cirka en vecka före kursstart till den e-postadress du anger när du gör din kursanmälan.
Klädsel - Ta med dig kläder som är sköna att bära och som du kan röra dig fritt i. Tjockare strumpor eller speciella balettskor ger bättre stöd på golvet och kan därför vara bra att använda framförallt i början. Ta med en vattenflaska och eventuellt en handduk.
Du deltar utifrån dina förutsättningar. Behöver du vila eller gå ifrån, då gör du det. Berätta för kursledaren om du har en skada eller värk i kroppen som hon kan behöva känna till.
Sista anmälan
5 februari.
Anmälan
Anmälan till kurs går endast att göra på Studiefrämjandet hemsida. Klicka på "Läs mer och Boka" ovan så kommer du till sidan.
Har du glömt anmäla dig?
Anmäl dig senast sista anmälningsdag för att säkra din plats på kursen. Därefter är du mycket välkommen att ringa 076-109 62 22 för information om eventuellt lediga platser.
Ledare – Paulina Rosson
Paulina är dansare och danslärare med stor erfarenhet inom olika dansstilar. Största delen av sitt vuxna liv har hon satsat på en danskarriär genom att utbilda sig i olika länder. Hon älskar att dela med sig av sina danskunskaper/-erfarenheter. Just nu bor Paulina i Malmö och hon arbetar med att undervisa i dans (orientalisk magdans, latinamerikanska stilar, jazz och balett) på studieförbund och dansskolor i Skåne. Paulina frilansar också som dansare och koreograf i olika dansprojekt.
Mer information
Lotta Pedersen, 072-357 44 52.

Klassisk balett blandad nivå – ungdom/vuxen
Arr nr Dag Tid
48817 må 17.30-19.00
24 studietimmar/12 ggr
Pris: 1 875 kr
Plats: Studiefrämjandet, Ystadsgatan 53 D, Malmö
Kursstart: 12 februari
Sista anmälan: 5 februari

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Info

OBS! Anmälan till kurs är bindande, fullständiga anmälningsvillkor hittar du på Studiefrämjandets hemsida.

Tänk på att det kan finnas plats kvar efter sista anmälningsdag och efter kursstart. Ring gärna för information om ev. lediga platser.

Mer info: Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, telefon 076-109 62 22.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Klassisk balett blandad nivå, ungdom/vuxen - Malmö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Skåne-Blekinge
Ystadsgatan 53 E
214 44 Malmö

Studiefrämjandets verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur och utgår ifrån folkbildningens idé och pedagogik. Vi erbjuder kurser och föreläsningar i allt från hundkunskap till dans, med lyhördhet för deltagarnas behov och tidigare erfarenhet. Vi gör det...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Highlights