Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Stockholm
13 tillfällen
2 530 SEK

Kursbeskrivning

Balett i Stockholm för dig 13 år-vuxen

Danskurs - Balett i Stockholm - Danscenter FryshusetTräning i baletteknik förbättrar smidighet, hållning, styrka och kondition. Efter elevernas egna förutsättningar strävar vi efter rena linjer och utåtvridna positioner från höfterna. Klasserna Innehåller övningar vid stången samt danskombinationer till klassisk musik. Vi lär oss på vilket sätt och varför man arbetar med placeringen av olika kroppsdelar för att sedan kunna använda tekniken i andra dansformer.

Använd rätt danskläder
Vi rekommenderar samtliga deltagare på dessa lektioner att bära åtsittande kläder. Detta för att läraren lätt skall kunna se din kroppsposition och hjälpa dig att utvecklas på bästa sätt. Damer bör bära ljusa trikåer och ljusa teknikskor och herrar mörka trikåer och mörka teknikskor.

Målgrupp

För dig från 13 år och uppåt. 

Kostnader

2 530kr för 13 lektioner. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Balett.

Danscenter Fryshuset

Danskurser i Stockholm på Fryshuset

Danskurser i Stockholm - Danscenter Fryshuset

Danscenter har funnits centralt på Södermalm i Stockholm sedan 1973 och rankas som en av Sveriges största och mest välrenommerade privata dansskolor i Sverige. Idag bedrivs vår verksamhet på Fryshuset Stockholm. Vi har kurser i barndans, balett, hiphop/streetdance, modern jazz, waacking...


Läs mer och visa alla kurser med Danscenter Fryshuset

Kontaktuppgifter till Danscenter Fryshuset

Danscenter Fryshuset

Mårtendalsgatan 6
120 30 Stockholm

Mobil 076-0010643
danscenter.fryshuset.se

Recensioner
Bli den första att recensera Balett!