Introduktion till Unity, Blender, och spelutveckling!

Space Academy, Distans
Längd
16 tillfällen
Pris
3 999 SEK
Längd
16 tillfällen
Pris
3 999 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Programmering

After School Program

Denna kurs riktar sig till dig mellan 11 – 20, och du behöver inte ha några färdigheter inom spelutveckling sedan tidigare. Vår 8-veckas-kurs hjälper dig som är nybörjare att utveckla spel inom 3D i programmen Unity och Blender.

Våra utbildare finns till hands även utanför lärotillfällen på tisdagar och torsdagar, så behöver du hjälp eller stöd finns vi där för att ge vägledning i ditt spel, då vi förväntar oss att du lägger tid på projekten även när du inte är på kursen. 

Vad du kommer lära dig

Efter kursen kommer du att ha färdigheter inom 3D-spel på nybörjarnivå, vilket du kan använda för att gå ytterligare kurser, och bygga egna spel. Kursen är på distans, och vi sitter i plattformen Discord för att hjälpa varandra. Ni kommer lära er att skapa fiender, collectables, att uppgradera din karaktär, samt olika typer av 3D och 2D i en härlig och rolig spelmiljö.


Programmeringen görs i C#, och 3D-modellering kommer göras i Blender.

Bra att veta
Tisdagar vs. torsdag

På tisdagarna kommer vi ha workshops i det relevanta ämnet inom spelutveckling, som programmering eller 3D-modellering, och på torsdagarna kommer vi att fokusera på samarbete med gruppen för att tillämpa sina kunskaper. Både dagarna är från 17:30 till 19:00

Betalning

3999 SEK för hela kursen, 16 tillfällen.
Du får en betalningslänk när du blivit antagen.

Vart?

Discord – skickas ut när du har bokat en plats.

Målgrupp

Målgruppen är för er som är intresserade av spelutveckling och går på högstadiet eller gymnasiet. Åldrarna är 11-20 men vi kommer gruppera er i åldrarna 11-15 och sedan 16-20 för att se till att det sociala blir så bra som möjligt.

Det behövs inga förkunskaper, och programvaran vi använder är gratis att ladda ner. 

Kursintyg

Vid avslutad kurs där man har deltagit och kan visa upp sitt arbete tilldelas man en diplom av SPACE Academy för att certifiera färdigheterna i Unity, Blender, och speldesign.

Kostnader

Kostnaderna för kursen är 3999 SEK ink moms.
De programmen som används i kursen är gratis, så det finns inga gömda kostnader.

Space Academy
Mästar Samuelsgatan 45
11157 Stockholm

Om SPACE Academy

SPACE Academy har som mål att göra kunskap tillgänglig, och demokratisera tech för alla. Vi erbjuder roliga, lärorika, och sociala utbildningar för ungdomar mellan 11-20 inom spelutveckling. På loven bjuder vi på allting från utrustning till lunch och fika!Vi har...

Läs mer och visa alla kurser med Space Academy

Highlights