Ledarskapsprogrammet

Snacka Snyggt, i Stockholm
Längd
4 tillfällen
Pris
39 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 tillfällen
Pris
39 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogrammet 

Fyra dagars kommunikationsträning 
Ledarskapsdagarna sker en gång i kvartalet för dig med personalansvar, HR-ansvar, är ny eller veteran i chefsfrågorna. Under fyra dagar blir du rustad för att hantera 15 kniviga samtal som förr eller senare landar i ledarens knä. Du får verktyg för ett välmående arbetsklimat fritt från härskartekniker. Och retorikens knep för att kunna hålla slagkraftiga presentationer, möten och mediala framträdanden. Detta kommunikationsår med Snacka Snyggt vill du inte missa!

Två första tillfällena ger jag dig verktyg för de 15 viktigaste samtalstyperna som alla ledare tjänar på att behärska. Du får effektiva samtalsmodeller och rutiner som får medarbetare att både jobba och må bra – länge.

Tredje tillfället har vi temat härskarteknik där jag hjälper ledare att skapa ett arbetsklimat och en arbetsplats som alla ser fram emot att komma till. Mår medarbetare bra så jobbar de bra. Dagen är fylld av användbara verktyg för att hantera olika typer av besvärliga situationer snyggt.

Fjärde tillfället får du verktyg för att höja den interna presentations-, och möteskulturen till nivåer som gör dessa slagkraftiga och (när det behövs) inkluderande. Du får förståelse och verktyg för det som gör att folk vill höra mer och säger det du sagt. En ledare behöver inte bara kunna leda utan också snacka slagkraftigt.

Alla fyra träffar sker i våra lokaler i centrala Stockholm. Kursen avslutas med en gemensam middag och diplom.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

2023/2024

  • Kurs
  • Stockholm

2024

  • Kurs
  • Stockholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ledarskapsprogrammet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...

Läs mer och visa alla kurser med Snacka Snyggt

Highlights