Skrivkurs med Monika Fagerholm

Skrivcafé AB, i Jurmala
Längd
4 dagar
Pris
12 500 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 dagar
Pris
12 500 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 12 500 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Skrivcafé AB

Årets skönaste skrivurs går av stapeln i Jurmala, en kurortstad några mil utanför vackra Riga (Lettland). Förutom skrivdagar tillsammans med den populära kursledaren och författaren Monika Fagerholm kommer du bo på ett femstjärnigt spahotell som ligger precis vid kusten med långa sandstränder och med en sommar som ännu hänger sig kvar.

Monika kommer att inspirera dig och ditt skrivande under de dagar vi spenderar tillsammans. Målet är att inspirera dig och ditt skrivande till max.  Kvällstid finns möjlighet till ostört skrivande, vackra solnedgångspromenader på stranden och avkopplande spabehandlingar. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 september, 2024

  • Kurs
  • Jurmala
  • Svenska
  • Sista ansökan: Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Kursledare

Monika Fagerholm är en finlandssvensk författare, född i Helsingfors. Hon romandebuterade 1994 med den lovordade Underbara kvinnor vid vatten. Boken har filmatiserats samt översatts till nio språk och utkommit i 11 länder.

För sina böcker har Monika mottagit och nominerats till ett flertal utmärkelser. Selma Lagerlöfs litteraturpris, Finlandiapriset, Runebergspriset, Augustpriset, Svenska Akademiens nordiska pris m.fl.  Hon är dessutom älskad för sina skrivkurser och en flitig kursledare och inspiratör.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivkurs med Monika Fagerholm och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Skrivcafé AB
Jurmala

Vill du utveckla ditt skrivande är Skrivcafé rätt plats för dig!

Delta i någon av våra populära skrivkurser tillsammans med framstående författare, där du varvar intensiva skrivdagar med rogivande utflykter och natursköna miljöer samtidigt som du får författarnas bästa skrivtips, eller boka någon av våra digitala kurser. Oavsett var i skrivprocessen...

Läs mer och visa alla kurser med Skrivcafé AB

Highlights