Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Kursinformation
Distans
1,5 timmar
12 augusti och sedan tre onsdagar i månaden löpande i 6 eller 12 månader.
495 SEK
Svenska

Video

Kursbeskrivning

Måla och stråla

MÅLA OCH STRÅLA - Ett onlineprogram som stöttar dig att hålla igång måleriet i vardagen

Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag
Våra regelbundna onlineträffar, där vi träffas live, gör att du håller det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

En längre period med regelbundenhet i måleriet
Vi träffas tre onsdagkvällar i månaden i 6 månader eller mer. Denna regelbundenhet håller dig på spåret och ser till att du inte tappar farten i ditt skapande. Du hjälper dig själv att hålla dig ansvarig för att upprätthålla drömmen om mer kreativitet i din vardag!

Under Måla tillsammans-träffarna målar var och en hemma hos sig men ändå tillsammans! Under inspirationskvällen får du en ny teknik eller metod demonstrerad som du senare kan prova i ditt måleri. Under coaching-träffen får du återkoppling på dina målningar.

Stödsystem som gör att du aldrig är ensam
I den privata Facebookgruppen visar vi våra målningar, delar inspiration och hejar på varandra. Varje vecka får du en måleri-impuls som sätter igång skapandet, och en gång i månaden sätter vi upp kreativa mål för oss själva inför kommande månad där gruppen blir våra vittnen.

”Måla och stråla är för mig en guldkant i tillvaron som höjer min glädjenivå i livet och ger nya tankar och utmaningar att ta mig an. Gruppsamhörigheten ger mycket och Ania är alltid upplyftande och ser alla individer där de är i processen. Rekommenderar Måla och Stråla varmt!”
/Malin Eklöf

PRIS:
Det totala värdet för innehållet i programmet uppskattas till ca 1 600 kr per månad.
Specialpris: 495 kr/månad.

Alla träffarna är på onsdagskvällar.

Anmäl dig nu och få två förinspelade bonuskurser värde 3 000 kr!

”Måla och stråla ger mig livsglädje och livskvalité. Ania är en behaglig, vänlig, hjälpsam och inspirerande kursledare. ”
/Rigmor Rolfson

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som älskar att måla, oavsett om du är ny eller har målat lite längre. Du är självgående, målar på egen hand men saknar en gemenskap att dela tankar och idéer med, att inspireras av, utvecklas med och växa tillsammans med. Måla och stråla ger nytt liv till din målarprocess löpande i vardagen. 

Kostnader

Pris: 495 kr per månad

Kursledare

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institue of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan ca 6 år tillbaka lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla och stråla.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Inger Sandberg
(5)
Träffarna i Måla och stråla är helt underbara, jag har fått lära mig så mycket och Ania inspirerar på ett sådant fantastiskt sätt att man blir lugn och glad.
Annette Öhman
(5)
Tack att du bjuder på din härliga energi och kunskaper inom måleriet. Har gett mig många idéer och nya infallsvinklar till mitt eget måleri som jag kommer att använda för att utveckla MITT måleri.

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Shine Through Art

Shine Through Art erbjuder många kurser, inspiration och program till dig som vill utforska och utveckla måleriet i tekniken akryl. Fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje!  Våra kurser ges främst online, både förinspelade och live. Bland våra kurser finner...


Läs mer och visa alla kurser med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Kontaktuppgifter till Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Pilgatan 6c
18531 Vaxholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser