Kursinformation
Distans
1 timme
Tre träffar i månaden på onsdagar löpande i 6 eller 12 månader.
Sista anmälan: Terminsstart för Måla och stråla är 18 januari 2023
695 SEK Momsfri
Svenska

Video

Kursbeskrivning

Måla och stråla

MÅLA OCH STRÅLA - onlineprogrammet som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i vardagen!

Hurra! Nytt år och vi öppnar nu upp för några platser i vårt populära onlineprogram Måla och stråla - programmet som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i ditt vardagsliv.
Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande - anmäl dig innan den 18/1 och få 4 bonusar till ett sammanlagt värde av 7480 kr! Begränsat antal platser - först till kvarn gäller.

Du ingår i en grupp som regelbundet träffas via olika webinarier med workshops, inspiration och gemenskap. Programmet startar den 18 januari för våren 2023.

Detta får du i programmet:

Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag

Våra regelbundna onlineträffar hjälper dig hålla det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

Idéer och tips som inspirerar dig att utvecklas och måla mer

Vi målar tillsammans och jag visar dig en ny teknik och hur du steg för steg kan använda just den tekniken och skapa en målning. Workshoparna är ca 2-2,5 timmar långa och du får utmana ditt måleri och lära dig nya manér, måla nya motiv och tänka och skapa på nya sätt!Att få ny input håller skaparglädjen och lusten levande!

Programmets upplägg:

En längre period med regelbundenhet i måleriet

Programmet innehåller tre träffar i månaden (vi ses på onsdagskvällar) i i 6, 12 månader eller mer. Denna regelbundenhet håller dig på spåret och ser till att du inte tappar farten i ditt skapande. Du hjälper dig själv att hålla dig ansvarig för att upprätthålla drömmen om mer kreativitet i din vardag! 

Tre onlineträffar i månaden som inspirerar

Under våra tre måla tillsammans-träffar målar var och en hemma hos sig men ändå tillsammans. Du får instruktioner för att måla samtidigt som mig som garanterar att du städning utvecklas som målare!

Stödsystem som gör att du aldrig är ensam

I den slutna Facebookgruppen visar vi våra målningar, delar inspiration och hejar på varandra. Varje vecka får du en måleri-impuls som sätter igång skapandet, och en gång i månaden sätter vi upp mål för oss själva inför kommande månad där gruppen blir våra vittnen.

Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag
Våra regelbundna onlineträffar, där vi träffas live, gör att du håller det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

”Måla och stråla är för mig en guldkant i tillvaron som höjer min glädjenivå i livet och ger nya tankar och utmaningar att ta mig an. Gruppsamhörigheten ger mycket och Ania är alltid upplyftande och ser alla individer där de är i processen. Rekommenderar Måla och Stråla varmt!”
/Malin Eklöf

PRIS:
Det totala värdet för innehållet i programmet uppskattas till ca 1 900 kr per månad.
Specialpris: 695 kr/månad för 12 månaders-abonnemang
.
795 kr/månad för 6 månaders-abonnemang. 

Träffarna sker på onsdagskvällar, tre träffar i månaden.

Anmäl dig nu och få fyra förinspelade bonuskurser värde 7 480 kr!

”Måla och stråla ger mig livsglädje och livskvalité. Ania är en behaglig, vänlig, hjälpsam och inspirerande kursledare. ”
/Rigmor Rolfson

Målgrupp

För dig som älskar att måla, oavsett om du är ny eller har målat lite längre. Du är självgående, målar på egen hand men saknar en gemenskap att dela tankar och idéer med, att inspireras av, utvecklas med och växa tillsammans med. Måla och stråla ger nytt liv till din målarprocess löpande i vardagen. 

Kostnader

Pris: 695 kr/månad för 12 månaders-abonnemang.
795 kr/månad för 6 månaders-abonnemang. 

Kursledare

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan år 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Intresseanmälan

Intresserad av Måla och stråla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 24 recensioner.

Laura Evasdotter Albanesi

Jag har haft en längre paus från måleriet när jag började med Ania. Hon guidade mig steg for steg till komma i kontakt med min kreativitet . Med konkreta råd och kunskap ger mig nödvändiga verktyg och entusiasm för att gå vidare och ha det kul med måleriet.

Mona Söderblom

Jag ser framemot varje kurstillfälle då jag får mig en riktig energiboost. Ania som lärare är oerhört kunnig både som konstnär och som pedagog. Hon vet hur man inspirerar sina elever och får oss att utforska våra gränser.

Ingrid Tägtström

Ania är fantastiskt generös med att dela med sig och lära ut olika tekniker i måleriet. Att måla online tillsammans med övriga deltagare är väldigt roligt. Hon är glad och entusiastisk och det smittar av sig. Jag har fått testa nya spännande tekniker genom denna kurs som gör att jag kan utvecklas i mitt måleri. Jag är såg glad!

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Shine Through Art

Shine Through Art erbjuder många kurser, inspiration och program till dig som vill utforska och utveckla måleriet i tekniken akryl. Fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje!  Våra kurser ges främst online, både förinspelade och live. Bland våra kurser finner...


Läs mer och visa alla kurser med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Kontaktuppgifter till Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Pilgatan 6c
18531 Vaxholm


Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 47 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Måla och stråla, fyll i följande uppgifter: