Flytande akvarell

Nyckelviksskolan, i Lidingö
Längd
2 dagar
Pris
2 700 SEK
Längd
2 dagar
Pris
2 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Flytande akvarell

Vi inspireras av olika konstnärer som använder akvarelltekniken på diametralt olika sätt. På denna kurs får du grepp om den flödiga akvarelltekniken och upptäcker din egen bildvärld.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Upplägg

Materialatt ta med

Ta med penslar, akvarellpapper 300 gram och förkläde. Akvarellfärger finns att låna. Akvarellpapper finns även att köpa till självkostnadspris.

Schema

Kursen pågår kl 10.00-16.00 med en timmes lunch.

Kursledare

Kristina Bength

Kristina Bength är bildkonstnär och jobbar i akvarell. Hon utbildad vid Gerlesborgsskolan, Konsthögskolan Valand, Göteborg och Konsthögskolan i Stockholm. Hon har genom åren gjort en rad omtalade utställningar på gallerier och konsthallar framför allt i Sverige men också i Paris och New York. Hennes senaste utställning ”Inverse Horizons” var hösten 2023 på Galleri Flach i Stockholm. Kristina är lärare i teckning och måleri på Nyckelviksskolan och utbildningsansvarig på utbildningen Arkitektur och design.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Flytande akvarell och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Nyckelviksskolan
Granvägen 1
181 32 Lidingö

Nyckelviksskolan är som ett växthus för framtidens formgivare designers, arkitekter och konstnärer.

Så har Nyckelviksskolan varit i nästan 70 år. Nyckelviksskolan ger ettåriga högskoleförberedande utbildningar inom konst, konsthantverk, arkitektur och design samt ett tvåårig program i Konst- och hantverkspedagogik. Våra utbildningar kallas formellt Konst- och kulturutbildningar och vi står under Myndigheten för yrkeshögskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Nyckelviksskolan

Highlights