Fotoresa: Pumor i Chile

Längd
2 veckor
Pris
65 000 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 veckor
Pris
65 000 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Fotoresa till Chiles pumor, kondorer och pingviner 

På vår fotoresa till Chiles pumor så finns chansen att du får fotografera pumor i södra Chiles spektakulära vildmark med nationalparken Torres del Paines taggiga bergstoppar i fonden! Tillsammans med erfarna spårare tillbringar vi flera dagar tillsammans med de magnifika pumorna och har gott om tid att ta alldeles unika bilder i olika miljöer, vinklar och ljus. På Eldslandet, Tierra del Fuego, får vi närkontakt med kondorer och möter en koloni kungspingviner och hundratusentals Magellanpingviner i karg och dramatisk natur. Resan leds av naturfotografen och filmaren Annelie Utter och lokala naturguider. Som intresserade besökare bidrar vi faktiskt till att pumorna bevaras – våra pengar kommer lokalbefolkningen till godo och gör pumorna värdefulla. Förläng vistelsen i Chile med en spännande valsafari för att fotografera knölval, sjölejon och pälssäl!

Några av resans höjdpunkter

  • Fotografera pumor i vildmarken vid nationalparken Torres del Paine i södra Chile
  • Fotografera mängder av kungspingviner och Magellanpingviner på Eldslandet, Tierra del Fuego
  • Nära möten med kondorer och lamasläktingen guanaco
  • Den erfarne reseledaren och naturfotografen Annelie Utter ger värdefulla fototips och delar med sig av sina gedigna kunskaper om södra Chiles djur och natur.
  • Dagliga genomgångar där vi tillsammans med Annelie Utter pratar igenom och artbestämmer dagens viltmöten. Varje deltagare får också en egen fälthandbok om Chiles däggdjur och fåglar.

Resa med lokal guide:

NaturResor erbjuder nu möjligheten att komma till Chiles pumor på fler avgångar än Annelie kan medverka på. Då reser man med lokal, engelsktalande guide. Gör en intresseanmälan som vanligt så kontaktar vi dig för mer information och med ett aktuellt program.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande starter

  • Kurs
  • Chile

Kostnader

  • Fotoresa till Chiles pumor:   65 000 Kr
  • Tillval Valsafari 7 800 Kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fotoresa: Pumor i Chile och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
NaturResor Annelie Utter
Tjuvkil 410
Lycke 442 75

Fotoresor och safari till världens viltrikaste platser

Vilda djur i jordens mest spektakulära vildmarker går som en röd tråd i Annelie Utters värld. Som naturfotograf, filmare och researrangör bygger allt hon gör på ett hållbarhetstänk och att det blir klirr i kassan lokalt, för människorna som bor...

Läs mer och visa alla kurser med NaturResor Annelie Utter

Highlights