Musikalkurs 11-15 år

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
20 timmar
Pris
1 845 SEK
Längd
20 timmar
Pris
1 845 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på musikal och vill se om det är något för dig? Öka din trygghet i att agera och gestalta olika karaktärer på ett kreativt sätt!. Vi kommer att göra ett utdrag ur en musikal med text, sång, dans och kör.

Innehåll
På denna härliga kurs fokuserar vi på att sätta i hop musikalnummer med både sång, dans och tal. Vi lär oss mer om musikal som genre och utforskar att gå från tal till dans och sång. Målet är att ha kul tillsammans som en ensemble och att lära sig mer om musikal som konstform. Kursen kommer vara uppbyggd av sång, tal och dans uppvärmning, läsa enkla repliker och ingångar, skapa en koreografi och lära oss sångtexter. Inspiration att lyssna och titta på: Annie, The sound of Music, The wizard of oz, Mary Poppins, Charlie and the Chocolate factory, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Kristina från Duvemåla, Oliver!, Grease & Hairspray.
Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren.

För vem
Denna kurs riktar sig till dig som är 11-15 år och som vill spela musikal med likasinnade , så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Pone Shams Hakimi är en skådespelare  singer/songwriter med en bred kunskap inom teater. Med kroppen och sinnena i fokus arbetar hon med sceniskt uttryck och gestaltning, improvisationsteater, barnteater, manusskrivande, berättande, karaktärsbygge och regi. Just nu arbetar hon som skådespelare på Hagateatern med föreställningen Handla med hjärtat.  

Kursmaterial 
Ta med vattenflaska, blyertspenna och en mapp att lägga papper i. Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i.

Bra att veta
Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Musikalkurs 11-15 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights