Gitarr, enskild undervisning, 7 ggr 40 min

Medborgarskolan Väst, i Kungsbacka
Längd
7 timmar
Pris
2 450 SEK
Längd
7 timmar
Pris
2 450 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Pop, rock eller blues, oavsett genre har gitarren sin givna plats i musiken. Oavsett om du är barn eller vuxen och vill utveckla ditt spelande eller är en nyfiken nybörjare kan enskild undervisning vara ett bra alternativ.

Innehåll
Gitarrlektioner anpassade för dina behov och förmågor. Oavsett om du är en nybörjare eller har lite erfarenhet, kan du få individuell undervisning från en gitarrlärare som hjälper dig att utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet anpassas efter dina önskemål och behov. 
Så om du vill lära dig spela gitarr, oavsett om du är en nybörjare eller redan har lite erfarenhet, är det här ett bra tillfälle för dig att utveckla och förbättra dina färdigheter!

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en gitarrlärare sju veckor i rad på samma dag och tid. 
Lektionstiden är 40 minuter men det finns möjlighet att boka dubbellektioner.
Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på röda dagar.
Om du har önskemål på tid, uppge det vid anmälan.

Förkunskaper
Du behöver inte ha spelat gitarr tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram

Utvecklingsmöjligheter
När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla din tid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.

Efter anmälan blir du kontaktad av oss för att bestämma tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger korrekta kontaktuppgifter vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram.
Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.
Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr, enskild undervisning, 7 ggr 40 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights