Gitarr akustisk, falska nybörjare - sommarkurs

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
9 timmar
Pris
975 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar
Pris
975 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ackordspel - sjung och kompa. I denna lilla intensiva sommarkurs får du lära dig de vanligaste ackorden, olika kompstilar, anslagen och hur du stämmer gitarren. Vi spelar och sjunger kända melodier av olika slag.

Innehåll
Med hjälp av enkla melodier får du lär dig att spela ackord, olika kompstilar och även lite fingerspel. Första kurstillfället går vi igenom gitarren och olika sätt att stämma gitarren på.

Tänk på att du behöver öva kontinuerligt hemma för att lära dig, helst öva lite varje dag!

Intensivkurs 17-19 juni: måndag-onsdag kl 17.00-19.30

För vem
Du kanske har försökt att lära dig själv men behöver vägledning att komma igång ordentligt. Alla deltagare från 16 till 100 år är välkomna!

Kursledare
Din kursledare Anders har hållit på med musik sedan unga år. Det som i ungdomen startade som en hobby har genom åren utvecklats till ett stort musikintresse. Anders har många års erfarenhet som musiklärare och att undervisa i gitarrspel på musikskola. Han har varit kursledare och undervisat hos oss på Medborgarskolan sedan slutet av 1990-talet. -"Det är en stor glädje att se framstegen och utvecklingen hos deltagarna"

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag akustisk gitarr och boken Kompa enkelt på gitarr 1, ISBN 9789197065900.
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Invänta kallelse innan du köper kursboken!

Mot uppvisande av din kallelse får du 10 procents rabatt på strängar och nya instrument hos Musikpartner på Spannmålsgatan i Trollhättan.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 juni, 2024

  • Kurs
  • Trollhättan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr akustisk, falska nybörjare - sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights