Bildbehandling med Adobe Photoshop CC

Medborgarskolan Väst, i Halmstad
Längd
15 timmar
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
14 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
14 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Tag med din bärbara dator med förinstallerad programvara och lär dig bildbehandling i Adobe Photoshop CC (Creative Cloud) 2022 – ett av de mest kraftfulla bildredigeringsprogrammen som finns på marknaden idag.

Innehåll
Vi går igenom programmet Adobe Bridge där du kan se alla dina bilder som du läst in på din dator. Programmet använder du för att sortera dina bilder och lägga till nyckelord mm.

Du får lära dig att framkalla dina RAW- bilder i Adobe Camera Raw (som ingår i Adobe Creative Cloud’s fotografipaket).

Till sist går vi igenom Adobe Photoshop CC och gör slutjusteringar av de bilder du redigerar. Tanken är att du får lära dig en arbetsgång för att framkalla dina bilder och att du sedan får möjlighet att arbeta med egna bilder. Du kan hela tiden att få råd och tips av läraren.

Du behöver ha installerat följande program på din laptop vid kursstart:

  • Adobe Bridge
  • Adobe Photoshop CC

OBS! Adobe Creative Cloud’s fotografipaket skaffar du som prenumeration hos Adobe CC till en kostnad av 120 kr/mån. Programmen du behöver för kursen ingår i prenumerationen

För vem
Du behöver inte ha arbetat med bildredigering tidigare men det krävs datorvana. Vi kommer att varva teori med eget praktiskt arbete i datorn. Du behöver därför ha tillgång till egna bilder helst i Raw format, men det går även med Jpeg bilder.

Kursledare
Roger Bengtsson är kursledare på Medborgarskolan sedan många år tillbaka. Han har kurser som ”Lär dig din systemkamera”, ”Bildredigering i Photoshop CC och Adobe Lightroom, ”Bildspelskurser i PTE AV Studio 10”. Som fotograf ägnar han sig mest åt naturfotografering.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Du behöver en egen laptop med Adobe Bridge och Adobe Photoshop CC installerat.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 mars, 2024

  • Kurs
  • Halmstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bildbehandling med Adobe Photoshop CC och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights