Järnsmide - kvällskurs

Längd
36 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
18 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
36 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
18 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ta en unik möjlighet att lära dig ett gammalt, genuint hantverk! Vi smider krokar, ljusstakar mm enligt gammal tradition.

UPPLÄGG
Alla i gruppen hjälper varandra att utforma olika konsthantverk i smide. De som har hållit på lite längre visar de nya deltagarna.

Deltagarna tar själva med järn att smida med. Om det finns frågor om detta - ring så blir ni informerade mer.

FÖRKUNSKAPER
Lite förkunskaper är ett plus.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har lång erfarenhet från smidesarbete och tillsammans hjälper vi varandra på kursen.

BRA ATT VETA

Lokalen saknar toalett och rinnande vatten. Medtag gärna egen fika.

Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.
Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 september, 2024

  • Kurs
  • Osby

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Järnsmide - kvällskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights