Dynamisk hatha yoga

Medborgarskolan Syd, i Simrishamn
Längd
10 timmar
Pris
1 500 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 500 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga skapar balans i kroppens energisystem. Genom ställningar, andningsövningar, avslappning och positivt tänkande balanserar och kontrollerar vi kropp och sinne. Kroppen blir därmed starkare och smidigare.

Om kursen
Kursen innehåller 10 klasser: Du kommer stegvis introduceras till yogas olika delar så som andning, poser, filosofi, rörelse principer med mera. Vi tar det från början och går långsamt framåt. Målsättningen är att skapa en atmosfär där varje deltagare känner sig tillräckligt bekväm och säker för att finna den version av posen som är bäst för dem. Med hjälp av yoga strävar vi mot att få mer energi och hålla kropp och sinne ungt och vitalt. Du får ett inre lugn och reducerar personlig stress för att orka med vardagen bättre.

För vem
Det här är en kurs för alla oavsett ålder, kroppstyp eller erfarenhet. Inga förkunskaper krävs och du utgår från din egen förmåga.

Kursledare
 Åsa Svenningsson, certifierad yogalärare (+200 timmar), har gjort sin yogautbildning i Luxemburg och Sverige.  Hon har undervisat i Luxemburg och online, men har nu flyttat tillbaka till Sverige.

Bra att veta
-Ta med liggunderlag eller yogamatta, en tjockare kudde att sitta på under meditation och en filt till avslappningen. Det går bra att hoppa in på kursen efter kursstart.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9 september, 2024

  • Kurs
  • Simrishamn

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dynamisk hatha yoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Järnvägsgatan 2
Simrishamn

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights